Взривиха колата на наш бизнесмен, докато се пече на Малдивите. Той обяви: Ще си купя друга /СНИМКИ/

България отблизо

Лоша новина застигна на Малдивите един от шефовете на най-голямата почистваща фирма у нас. Служебна кола на бизнесмена Даниел Бачорски е била взривена тази нощ. За престъплението съобщи самият той в профила си в Инстаграм.

В специално видео Бачорски се обърна към извършителя. Ето какво му каза:

 

„Човеко, ти, който нощес ни взриви една от служебните коли…. Искам да ти кажа, че в един такъв момент аз лично осъзнавам не стойността на колата, а стойността на живота, на това, че сме живи и здрави – семейството, колегите ми, приятелите, и го оценявам.

Искам да ти кажа, че тази кола има каско, ще я платят. И да не я платят, абсолютно ми е все тая – ще работим, ще изкараме за нова“, посочи един от шефовете на най-голямата почистваща фирма у нас.

„Искам да ти кажа, че в живота това са едни поведения, които аз си признавам, че никога не съм имал, и чувства, които никога не съм изпитвал.

Искам да ти кажа, че, както и да прозвучи, ти дарявам всичката любов, защото хора като теб имат нужда от това – от любов, защото ако ти си обичан, няма да правиш такива глупости.

Още довечера ще имам нова паркирана кола там. Ако имаш мерак и ще ти донесе любов и удоволствие, ходи – ще те чака.

Искам да ти кажа, че съм много щастлив човек, че много обичам живота и това е така основно заради хора като теб в годините, през които съм минал.

Обичам те, бъди здрав и до скоро“, казва Даниел Бачорски.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *