Вигенин – правителството стигна дъното! Каракачанов: Скъсайте си дипломите!

България отблизо

„Господин президентът се позиционира като най-върлия политически противник на кабинета. Има потенциал за увеличаване качеството на законотворческата дейност, да. Разговор трябва да се води и той не трябва да е само и единствено между политиците. Става дума за основните механизми, които правят от държавата ни държава. Диалогът не трябва да е само в сутрешните блокове и да е в рамките на 2 минути“,

Това заяви Томислав Донев в първия предизборен дебат днес.

 

„Този парламент постигна дъно, което не бе постигано от никого. Ако е налагано толкова често вето, то е защото по такъв начин се приемаха законите, че можехме само и единствено да се срамуваме. В преходни и заключителни разпоредби се приемат лобистки неща, приемат се закони за два дни. Правителството не се справи. Нямаше да има тези протести, които възникнаха абсолютно спонтанно и естествено. Ситуацията с корупцията продължава да се влошава“, посочи  Кристиян Вигенин.

Каракачанов пък посочи, че правителството се е справило добре и е реагирало адекватно на всички кризи и всички изисквания към нас от партньорите. Но парламентът му пречел да работи.

 Платформата на ВМРО е популистка и ако не може да се промени, тя е неизпълнима, а да не говорим пък , че част от нея е взета от нас“, захапа го Вигенин.

След 4 години начело на поста, проблемите на българската армия остават нерешени, а милиарди бяха планирани. На хартия имаме едни самолети и едни кораби, но нищо съществено не се е видяло като резултат.“, допълни той

Вашите експерти са неграмотни. Да си скъсат дипломите! Започнаха процеси на превъоръжаване. Сделките със самолетите не са само на хартия, това са най-продаваните самолети в света. Фрегатите ще се правят в българска корабостроителница. Това малко ли е за вас. Какви глупости ми говорите за неща, които не разбирате.“ вбеси се Каракачанов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *