Владимир Каролев удари дъното: Който не гласува е мърльо!

България отблизо

Прибрах се от чужбина и реших да гласувам. Чувам, че активността ще е под 30%. Не знам как може да се правят национални тенденции за вот на доверие или на недоверие.

Това заяви икономистът Владимир Каролев в ефира на Нова телевизия. „Това не може да е вот на доверие. Когато обаче има малка активност, значи до урните са стигнали твърдите ядра“, каза Каролев.

„Много се изкушавам да отговоря, че аз като не гласувам например, значи съм мърльо. Като човек не гласува, значи че е една „безгласна“. Независимо колко почивни дни има, то това е един ден от цялата година, в който като личност трябва да заявиш своето отношение. Един ден на цели 4 години“, заяви другият гост в студиото д-р Мирослав Ненков.

„Нито една кампания на тези избори не беше правилна според мен. ВМРО казва, че ще спаси България например. От какво ще ме спасят?“, запита икономистът. „От кампаниите на нашите политици не можах добре да разбера какво точно ще работят в Брюксел. Как сега ще започне промяната в село Чепърленци, като бъде избран еди кой си депутат. Това не разбрах. Всяка тема за Европа бе замазана.
„Депутат от европарламента взимат по 20 000 лева заплата на месец. Един път, като си бил в ЕП, то доживотно ще получаваш някаква сума. Нещо като пенсия, не знам дали знаете“, каза Каролев и шашна Виктор Николаев, който заедно с екранната си половинка Аделина Радева води предизборното студио на медията.
„Борисов е един адски феномен. Той говори с думи, които хората от ГЕРБ искат да чуят“, каза икономистът, цитиран от blitz.bg.
Ние пък не знаем дали икономистът е чувал, че хората не гласуват, само когато не са мотивирани. Когато няма за какво да гласуват. Когато знаят, че евроизборите са за едни евродепутати, които вземат по 20 000 лева на месец и не се интересуват от България. Когато гласувахме за президента Радев избирателната активност беше друга. Следователно, това, че хората не гласуваха на тези избори, означава, че дават червен картон на ГЕРБ, които два месеца ни занимаваха със себе си и с Европа, но и така и не казаха за какво ни е тази Европа. Това е вот на недоверие към управляващите. Но какво да говорим за обикновените хора, когато самия Каролев не е могъл да разбере за какво ни е тази Европа.
А що се отнася до мърльовците, тук Каролев много греши. Хората са си нормални. Но им писна от тази управленска върхушка, която изпълнява убийствените за България заповеди на Брюксел. Като заповедта да спрем АЕЦ „Белене“ или Южен поток. Това е.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *