Владимир Путин паникьоса световните лидери: Ето какво направи!

Свят

Френският президент Еманюел Макрон и германският канцлер Ангела Меркел бяха смутени след като „изгубиха“ руския си колега Владимир Путин.

Това се случи на церемонията по фотографирането, която се състоя в края на международната конференция за обсъждане на ситуацията в Либия, съобщават световните издания.

Кадрите показват, че участниците на срещата са се събрали преди началото на протоколната сесия.

Сред тях са Еманюел Макрон, германският канцлер Ангела Меркел, британският премиер Борис Джонсън, генералният секретар на ООН Антониу Гутериш и други.

Участниците си разменят погледи, след което Меркел пита Гутериш къде е Путин. Няколко секунди по-късно се появява президентът на Русия, който се поздравява с Макрон и застава на мястото си, пише в свой материал информационна агенция blitz.bg.

Всички се питат къде е той, а руският президент се появява както винаги с усмивка на лице. Тогава някои се сещат за запазения специалитет на Владимир Путин. Както знаем, той е, да се явява на мероприятията винаги последен. Така няма да има нужда да чака, кога ще се съберат всички  участници в дадената церемония.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *