Владимир Путин РАЗМАЗА Запада! Ето какво направи руският президент!

Свят

На тържествения парад по повод 74 годишнина от победата на Съветския съюз и Русия във Великата отечествена война, Владимир Путин заяви, че тоталната безнаказаност заслепи нацистите. И тяхното „Зелено чудовище“, което искаше да унищожи Русия, Европа и света, рухна и бе прогонено от целия континент.

„Те смятаха, че биха могли да смажат Съветския съюз, но това не стана“, каза руският президент и върховен главнокомандващ войските на Руската федерация Владимир Путин на парада на победата в Москва.

„Има много героични постижения в историята на нашата страна, но победата над фашизма заема специално място. Защото тя се превърна във възмездие за всички жестокости на нацистите. Те смятаха, че са най-висшата раса на света и започнаха ужасна война. На тяхната безскрупулна и нагла сила се подчиниха много държави в Европа и света. И безнаказаността заслепи нацистите. Затова те си помислиха, че за броени седмици ще успеят да смажат Съветския съюз и хилядолетната историческа Русия. Но не се получи! Ние победихме! Русия и съветските народи победиха! Червената армия победи „Зеленото чудовище“!“, заяви Владимир Владимирович.

„Да, след коварното нашествие на врага на нашата територия, имаше поражения, отстъпления и тежки загуби. Но това не разби Русия“, добави президентът. 

Путин припомни, че в началото на юли 1941 г. повече от пет милиона бойци са се присъединили към редиците на Червената армия. Десетки хиляди доброволци са отишли в народната милиция. А, въпреки пожара на войната, стотици големи фабрики са изнесени на изток в Урал, във Волга, Сибир. „Всичко за победата“ се превърна в мотото на тила „, отбеляза руският президент.

Владимир Путин призова световната общественост да създаде единна система за сигурност, безопасност и мир на Земята. Той подчерта, че Русия има могъща армия, която ще продължава да увеличава своята бойна мощ. И че Русия е готова да сътрудничи с всички, които са готови да дадат отпор на военния и политически екстремизъм.

По този начин Владимир Путин ясно даде на Запада да разбере, че великата победа над фашизма бе извоювана от руските и съветските хора. И че на 9 май трябва да се празнува единствено Деня на победата, а не някакъв измислен Ден на Европа. Защото именно денят на победата е дарил свободата на днешна Европа. Затова на този ден, целият европейски континент трябва да се преклони пред безпримерния подвиг на руските и съветски войници.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Владимир Путин РАЗМАЗА Запада! Ето какво направи руският президент!

  1. Майната им на еврогейците.Те си имат еврогейски ценности,на които да се кланят.Като не искат да признаят историята,ще си отидат слепи и недоучени.Да се мъчиш да превъзпитаваш предубедения е безперспективна и неблагодарна работа.Губиш си времето.Има по-важни неща.Както са казали ПОБЕДИТЕЛИТЕ:Наше дело правое!Мъй победим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *