Владимир Путин УПЛАШИ здраво янките: Вижте какво НАПРАВИ руският лидер! Ще се СМАЕТЕ!

Свят

Американският дипломат Джон Хербст, който сега оглавява Центъра за Европа и Азия „Дину Патричиу при Атлантическия съвет на САЩ и който в миналото бе посланик на САЩ в Киев, заяви, че Париж трябва да си свали „жълтите жилетки“, направени в Кремъл.

В ефира на украинската радиостанция „Ново време“, Хербст показа непоколебима увереност, че не друг, а именно Русия, и точно Кремъл, стоят зад бунта на така наречените „жълти жилетки“ във Франция.

В същото време, американският дипломат призна, че протестите в Париж щели да започнат рано или късно. Но забрави да уточни, че „жълтите жилетки“ излязоха по улиците на Париж, заради безкрайното високомерие към френския народ, което президентът Макрон проявяваше на всяка крачка.

Припомняме, че от 18 месеца, откакто е в Елисейския дворец, Макрон не спира да иронизира французите. Така например, когато бе на посещение в чужбина, Макрон заяви, че французите били непоправими. После посъветва младеж, който търси работа, да си направи труда да пресече улицата. Накрая се нахвърли на пенсионерка, която вместо да се оплаква от безпаричие трябвало да отиде някъде да се труди.

Това високомерно отношение и постоянните издевателства, накрая вбесиха френския народ. И той скочи срещу Еманюел Макрон, с искането президентът да се маха, заради скачащите цени на горивата и ликвидиране на важни придобивки за французите, от социалния пакет на правителството.Но истинската вакханалия бе съсредоточена именно около Триумфалната арка и президентския дворец. С други думи, точно срещу Макрон.

Обаче, американският дипломат Джон Хербст, изобщо не се впечатлява от такива „подробности“. Той решително замахва, в бясното си желание да обезглави Кремъл и Русия.

„И без участието на Кремъл, „жълтите жилетки“ щяха да излязат по площадите на Париж, обяснява Хербст, цитиран от https://news-front.info. Но сега те са много по-силни и много по-зли, заради това, че Кремъл задкулисно подкрепяше техните протести“.

„Но въпреки това, протестите щяха да възникнат и без участието на Кремъл, понеже това са съвършено различни неща“, продължава да обърква своите слушатели, в ефира на украинската радиостанция „Ново време“, дипломатът Хербст.

Въпреки това, отново в ефира на тази украинска радиостанция, Джон Хербст „мъдро и настойчиво“ съветва френските власти, да не изпускат такава „прекрасна“ възможност, и ако могат да покажат „ръката на Кремъл“ в протестите на така наречените „жълти жилетки“ в Париж.

Ето такава е американската „дипломация“. Тя не се интересува от истината. А от възможността да дискредитираш опонента си. Да го окаляш най-безсъвестно.

Казваме „безсъвестно“, понеже в задкулисната организация на протестите в Париж, сигурно са намесени самите американци. Те са специалистите в такъв род провокации.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Владимир Путин УПЛАШИ здраво янките: Вижте какво НАПРАВИ руският лидер! Ще се СМАЕТЕ!

  1. Точно американците са замесени в протестите, защото Макрон беше обявил, че иска да създаде европейски военни сили с Германия БЕЗ опеката на САЩ.

  2. Вие българи ли сте, или се смятате за руснаци. Плюете по всички българи, а величаете Путин който убива украинците и разрушава градовете им. Аз обичам Русия и руснаците, но мразя всеки като Путин, който убива другите. Болшинството от руснаците мразят Путин. Рано или късно този човек ще бъе заклеймен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *