Внимание: Отново ни заливат мигранти с благословията на правителството! Ето какво се случва!

Свят

Четиринадесет европейски страни са се споразумели, относно приемането на „механизъм за солидарност“ при разпределяне на мигрантите, спасени в Средиземно море.

Това съобщи френският президент Еманюел Макрон след срещата в Елисейския дворец.

Принципно е бил приет френско-германският документ.

Макрон не даде подробности, но каза, че новата инициатива ще бъде „бърза“ и „автоматична“.

Външните и вътрешните министри на ЕС се събраха във френската столица Париж в понеделник, за да обсъдят въпросите на имиграцията и сигурността след първото събрание във Финландия миналата седмица.

България бе представлявана от вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева и министъра на вътрешните работи Младен Маринов, съобщиха от МВнР.

Захариева се застъпи за необходимостта от постоянен механизъм, който да обхваща както морските, така и сухопътните граници.

Захариева и Маринов се обявиха против приемане на мигранти директно от корабите.

Не е присъствал италианският вицепремиер и вътрешен министър Матео Салвини. В писмо до френския си колега Кристоф Кастанер, Салвини предупреди за ефекта от решенията, взети единствено в Париж и Берлин.

Известна е твърдата политика на сегашните италиански власти към нелегалната миграция. Италия е сред европейските страни, най-тежко засегнати от миграционния натиск./news.bg/

Въпросът е дали ние сме сред тези 14 страни, които са подписали ултиматума на Германия и Франция за ново разпределение на мигранти. Уж под формата на спасяване на бежанците. Но мигрантите, които идват в Европа съвсем не приличат на хора, които се нуждаят от спасение. Голяма част от тях са млади, здрави, добре облечени и с много пари. Значи те идват на стария континент, не за да се спасят, а по някаква друга причина. И като вземем предвид техните изстъпления, изнасилвания, побои и убийства на невинни хора, тогава причината започва да се изяснява.

Целта на Париж и Берлин е да се унищожат националните държави като се залеят с мюсюлмани, които пък имат да си го връщат на САЩ и Запада, заради разоряването на техните страни. Само че виновните за тези престъпления няма да пострадат. А както винаги, ще се прекършва живота на невинни мирни хора.

И като имаме предвид, че Борисов и неговите пудели са най-големите „Йесмени“ и нищо не отказват на САЩ и Запада, дори ако трябва да се вземат многомилиардни заеми за 50-годишни самолетчета, можем да си представим какво се е случило на срещата в Париж. Така че, макар сега да няма информация дали нашите представители са подписали документа, който иска да приемаме мигрантите още от корабите, то можем с основание да предположим, че са го подписали.

Те затова и ги викат на подобни сборища. За масовка и упражнения в писане.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *