В отчаян опит да изглеждат „храбри“: Лондон се ежи на Москва! И ние имаме ядрени бомби!

Свят

Британският министър на отбраната Бен Уолъс заяви, че Северноатлантическият алианс разполага с ядрени оръжия и Великобритания може да ги използва, за да защити границите си и НАТО, ако е необходимо.

 

Той казва също, че Москва „не трябва да забравя“ това.

Припомняме, че руският президент Владимир Путин предупреди Запада, че ако посмее да се намеси в конфликта с Украйна ще го сполети нещо страховито, което никога не са виждали в своята история.

А Путин никога не хвърля думите си на вятъра. Каже ли нещо, то неумолимо се изпълнява, ако има необходимост. Затова си струва този британски министър, както и целия Запад да чуят думите на руския президент. И да ги запомнят.

Защото Русия има оръжия от най-ново поколение, които нито САЩ, нито който и да било друг може да спре. Тоест, унищожението на атлантиците е гарантирано още преди да са се сетили да пускат ядрени ракети срещу Руската федерация.

А както казва руският военен експерт Константин Сивков, няма и да се наложи употреба на ядрено оръжие. Русия просто ще унищожи Запада само с конвенционални, но хитро замислени оръжия и методи.

„Някои от ракетите ни сега са под вода, продължава британецът, а смелите ни кралски военноморски сили са готови да изстрелят ядрени оръжия, ако се наложи да защитават Великобритания и военния блок НАТО“, заявил е той, отговаряйки на въпроси в парламента, информират световните издания.

Според него е изключително важно руският президент Владимир Путин да не забравя за това. Уолъс подчертава, че НАТО е ядрен съюз и страни като Великобритания, Франция и САЩ също притежават този вид оръжие.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *