В САЩ направиха неочаквано признание за армията на Русия: Няма да имаме шанс срещу тях!

Свят

Съединените щати трябва по всякакъв начин да избягват сблъсък с Русия и Китай, тъй като такъв мащабен конфликт може да доведе до пълното унищожение на страната, заяви кандидатът за президент на САЩ Вивек Рамасвами в  ефира на PBD Podcast.

„Ако Русия и Китай са във военен съюз и ние се включим в Третата световна война,… Съединените американски щати, каквито ги познаваме днес, може да престанат да съществуват…Русия и Китай разполагат със сериозни военни космически сили, а ние нямаме значителни отбранителни и нападателни способности в космоса“, подчерта той.

Рамасвами отбеляза също, че днес САЩ са в изключително слаба икономическа и военна позиция.

«Страната ни е в най-уязвимата позиция от дълго време.…Руските хиперзвукови ракети не могат да бъдат прихванати от старите ни системи за противовъздушна отбрана», заключи политикът.

По-рано руският президент Владимир Путин заяви, че Русия не иска пряк военен сблъсък с НАТО, но ако някой иска това, Москва е готова.

По-рано Вивек Рамасвами заяви: «САЩ се движат към конфликт с Русия, а това е проблем, защото тя е ядрена държава»

Републиканският кандидат за президент на САЩ Вивек Рамасвами в интервю за Fox News:

 

«Безпокои ме това, че нямаме ни най-малка представа колко дълго Русия ще търпи. Ние, като на сън, се движим към сериозен конфликт с ядрена държава. Това е проблем за страната ни в момента. Считам, че трябва да използваме всички тези ресурси, за да защитим собствената си южна граница.

Освен това се притеснявам, че доближаваме Русия още повече до Китай.

Това не е 1980 г. и основната заплаха, пред която сме изправени, е комунистически Китай, а не Русия.

Трябва да се съсредоточим върху това Русия да излезе от съюза си с Китай възможно най-скоро. Безпокоя се от това, че продължаващото ни участие в Украйна прави точно обратното, изостряйки риска от конфликт, в който не мисля, че трябва да участваме. Аз съм единственият кандидат, който е готов да каже това».

Източник: видео

https://youtu.be/MwRMS8ypdaU

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *