Гений! Борисов измисли нови математически правила. Ето как се изчислява рейтинг

България отблизо
Колкото направи президентът Радев в Москва, толкова направих и аз.
Той не направи нищо. Тогава защо питате мен какво съм направил, разгневи се премиерът, когато бе довлечен буквално насила в парламента да дава отчет какви ги е свършил при Путин.
Аз отидох да видя /проследя/ какво беше трасирано, а се оказа, че не е подписал нищо, удари се премиерът в гърдите и лазмаха назидателно пръст.
Забравяйки, че само преди две седмици от ГЕРБ се носеше вой до небето, че Радев е само президент  някакъв и няма никакви пълномощия да разписва икономически договори от името на държавата. Нито пък да говори за такива и да преговаря за важни неща, като енергетиката ни например. За целта си имало правителство.
С две думи президентът е никой, стана ясно от герберската атака.

По време на изслушването в реплика Антон Кутев заяви, че президентът  има по-висок рейтинг и хората му вярват.

Думата рейтинг проблясна пред ББ като червен плащ пред бик.

Какъв рейтинг, какви ги приказвате тук? Радев има само 51 процента подкрепа и непрекъснато му пада, тропна с ръка премиерът. Например една Мая Манолова, която ние направихме омбудсман има много по-голям от него. Защо си играете непрекъснато с цифрите? Какво повтаряте Радев, та Радев.

Сега ГЕРБ има повече проценти от БСП, а от техния избраник доверието се оттегля.

Борисов нито каза коя агенция цитира, нито направи съпоставка между цифрите и скри каква е тази огромна подкрепа за ГЕРБ. Според послените проучвания тя е малко над 25 процента, а доверието в самия него под 30. Така че президентът дори да е с 51 процента, пак е два пъти по-обичан от народа.

Каква ли математика е учил Бащицата? И изобщо учил ли е?

 

„Изглежда сте били на различни срещи с Путин. Вие говорите как България вече е стабилен играч на газовата карта, а Песков каза, че България проявява интерес към евентуална сделка, но няма нищо черно на бяло и всъщност срещата е с нулев резултат“, обобщи  Кутев.

След тези негови думи Борисов пак се разсърди на депутатите и изфуча като товарен влак от парламента.

След година ловко отбягване на преки срещи с народните избраници, сега ще има повод да се цупи още 12 месеца. И да не се вясва в парламента.

Бащицата се страхува от депутатте, не вярва на народа, не зачита Конституцията, тогава как управлява?

Тук отговорът е един. Еднолично и както му заповяат отвън.

И въпреки парламента и народа!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *