Георги Марков: Мая Манолова не е достатъчно културна като мен, за да стане кмет!

България отблизо

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков гостува в студиото на „Денят започва“ по БНТ с подробности за най-новата си книга „Феноменът Виктор Орбан“, която вече е на пазара.   „Виктор Орбан наистина е феномен.

Той е единственият министър-председател не в ЕС, а в Европа, който има ярко антикомунистическо, дисидентско минало, а днес е на върха на своята държава. 4 пъти е избиран за премиер, 30 години е депутат, визионер на Европа“, заяви Марков.   „Изпращам с отвращение тази Европейска комисия. Виктор Орбан беше човекът, който още през 2015 година каза, че това не са мигранти, а нашественици на тероризъм“, категоричен е Марков.

Депутатът от ГЕРБ коментира предстоящите местни избори и в частност кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.   „Аз съм момче от София – център, аз жилище не съм купувал нито при демокрацията, нито при комунизма. Не признавам правото на Мая Манолова да говори „ще отвоюваме София“, заяви депутатът.

„Г-жо кюстендилска софиянке… София има политическа култура. Номерът на ветрилото в София не върви! Каква независима си ти, госпожо?“, възкликна той.

А какъв независим си ти пък, Марков?

Пардон, агент Николай!

Какво общо има жилището в центъра с проблемите на София?

Какво общо дали някой е повиван с дантелени пеленки и хранен със сребърна лъжичка, а друг с обикновени тензухени?

Стойността на един човек не се измерва с това къде и как е живял, а какво може.

А Манолова може много повече от теб!

Факт!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *