Георги Марков разкри десет събития, които ще се случат в най-скоро време

Свят

Десет истини от по света и у нас, които ще се случат в най-скоро време

 

1. Според днешна анкета на „Тhe Hill“, акo изборите в САЩ са в неделя, победата на Тръмп срещу Байдън ще е внушителна – 46% на 35%.

 

2. Според публикация на „Fox News“ oт вчера: „Тръмп ще победи Хейли в родния ѝ щат Ню Хемпшир с двуцифрен резултат, Де Сантис ще падне под 10%.

 

Видни републиканци като Кари Лейк вече настояват Хейли и Де Сантис да хвърля кърпите след пораженията и да застанат зад Тръмп срещу Байдън.

 

3. Върховният съд на САЩ без да се бави насрочи за 8 февруари делото за опита Тръмп да бъде спрян за изборите в Колорадо, което е безпрецедентен опит за политическа разправа.

Тръмп ще спечели делото и пътят към победата е открит.

4. Полша е вече в политическа и конституционна криза. Загубилият изборите Доналд Туск тръгна да закрива националните телевизии, радио и телеграфна агенция като ВРЕМЕННА МЯРКА. Конституционният съд се намеси, но Туск го обяви за незаконен, защото съдиите са избрани по времето на Качински, който го победи на изборите с 5%. На ход е президентът Дуда, който вече наложи вето на Закона за бюджета, в който не са предвидени пари за обществените медии.

 

5. В Германия Шолц до такава степен не е на себе си, че иска да забрани „Алтернатива за Германия“, която му води с 24% на 15% преди евроизборите и е втора политическа сила в страната и води убедително преди регионалните избори в Саксанния, Тюрингия и Бранденбург през септември. Наложи се лидерът на ХДС – Фридрих Мерц да каже, че това е лудост, която още ще вдигне рейтинга на Алтернативата…

 

6. Нероден Петко! Шолц и испанският премиер Педро Санчес са нарочили за заместник на Урсула еврокомисаря по трудовите въпроси Николас Шмит. Как ще стане тази работа като социалистите, освен в Германия и Испания, ще загубят евровота и в Италия, Франция, Холандия, Белгия, Чехия, Австрия, Унгария, Швеция, Словакия, Словения и пр.

7. Бъдещ български конституционен съдия рекъл, че КС може да си сменя практиката, в това число и тълкувателната. През 2020 г. вече КС го направи с Решение номер 3, на което тепърва ще сърбаме попарата.

Тогава мотивът бе: Имало нови социални дадености…

Всъщност, това са даденостите на Сорос и Магнитски: Арест на лидера на опозицията Борисов, отказът да признаем ролята на Санстефанския мирен договор, на Столетов наший генерал, да клекнем на Македония, да се откажем от „Аз съм Българче“….

 

8. Освен даденостите на Сорос, Байдън, Урсула, Макрон и Шолц в Европа и света има и други дадености. Това, че ни ги дават по телевизионните новини не значи, че ги няма. Даже Иван Кръстев ги е видял, че май не са от полза на Запада.

 

Тези дадености са втрещяващи: Западна Европа е ислямизирана и африканизирана, миграцията на ножа отне живота и на малолетни, проля се много християнска кръв. В Германия по-малко от половината вече от новородените до 6-годишни са германчета. Подпалени бяха Париж, Брюксел, в Монпелие мароканци изгориха френското знаме.

Западните лидери спряха да говорят за християнство, толерираха третия пол и джендър идеологията.

 

Европа стана 51 щат на Америка без право на глас. Забрави думите на Де Гол, че американците не са европейци.

 

9. Другите дадености ще доминират в САЩ и Европа през 2024 г. Това са даденостите на Тръмп и Орбан: „Не“ на войните, глобализма, майданите, износа на демокрация, незаконната миграция, третия пол. „Не“ на ОТВОРЕНОТО общество на Сорос и ликвидирането на на съвременната историческа памет, нац. идентичност и ХРИСТИЯНСТВОТО.

 

10. Новите ултра либерални комунисти стигнаха съветските по политически разправии, цензура и ликвидиране на конституционното право на информация. Онези бяха атеисти, но поне запазиха традиционния брак и не си ислямизираха държавите.

И една новина: Предстои среща между Зеленски и Орбан, на която освен помощта за Украйна от страна на ЕС, ще се говори и за правата на унгарското малцинство в Закарпатието-Ужгород и пр.

 

Орбан каза истината пред 130 милиона зрители по Х Туитър при Тъкър Карлсън: „Лъжа е, че Русия ще загуби войната…. Днес пък Епицентър.бг цитира прясното интервю на Тръмп по „Fox News“: Орбан е много умен, ТОЙ Е БРИЛЯНТЕН.

 

Прав е Доналд Тръмп, който с победа се задава и мирът на наближава.

 

P.S. Не намирам за добра даденост, че Тони Блеър ще съветва химика. През 2002 г. той излъга британските избиратели за войната в Ирак /Садам имал химическо оръжие/ и въвлече страната си в една много сбъркана и кървава война. Ами ако излъже и нас.

 

Цитирам любимото издание на Съюзът на съдиите и кръга „Капитал“ – Дойче веле от 07.07.2016 г. на Барбара Везел.

Tagged

1 thought on “Георги Марков разкри десет събития, които ще се случат в най-скоро време

  1. За какво Блеър лъжеца, ще съветва нашите лъжци и колко ще му плащаме?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *