„Ще ви изпържат“: Предупредиха Запада за последиците от война с Русия

Свят

Читателите на американския портал Breitbart оцениха негативно предупреждението на Великобритания за потенциална война с Русия, Китай, Иран и Северна Корея след пет години.

„Ако започне световна война между тези четири държави и Великобритания, Британия ще я изпържат за 15 минути“, пише Mike Gilmer.

«Ето защо имаме нужда от Тръмп. Той ще се справи с това и ще принуди диктаторите да разрешат ситуацията без война. Не разбирам защо сме толкова заинтересовани от Украйна и Тайван. Всичко, което те правят, ние можем да направим сами», отбелязва Sam Waters.

„Хора по света, гласувайте срещу тези подпалвачи на война. Е, ако изборите все още са свободни и честни. Има сериозни съмнения за това, но нямаме други възможности. Поради тяхната алчност и жажда за власт, те искат да изпратят нашите синове и дъщери на смърт», пише ImaGorilla.

«Вече три войни! А този глобалист Джо може да започне четвърта в Тайван», възмущава се Cleisthenes.

«Всичко това можеше да бъде избегнато. Украйна изобщо не е необходима на блока на НАТО, а Русия не иска да вижда НАТО на границата си (което е справедливо). Можехме да направим Украйна необвързана страна и наш търговски партньор… Но не! Режимът на Байдън се нуждае от война. Той провокира целия този хаос», заключава Scott Tracy.

Русия многократно отбелязва, че НАТО цели конфронтация. Както подчерта прессекретарят на президента на РФ Дмитрий Песков, по-нататъшното разширяване на блока няма да донесе по-голяма сигурност на Европа. МВнР на РФ изрази готовност за диалог със Северноатлантическия алианс, но на равноправна основа със Запада, като той се откаже от курса си към милитаризация на континента. През последните години Москва фиксира безпрецедентна активност на НАТО по западните си граници.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *