Георги Харизанов се похвали, че купил Нова телевизия, а Борисов трябвало да почерпи! Вижте защо!

България отблизо

Българският премиер Бойко Борисов трябва да почерпи за комромата с къщата в Барселона, защото ефектът е обратен. Ударът срещу него е толкова некадърен, че си мисля дали не е от някоя партийка. Пък и го изкарват истински мъж!

Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия социологът Кольо Колев. Съмнявам се президентът Румен Радев да има някаква роля в сценария, добави той. „Има хубаво момиче в Барселона, но какво от това? Политиците не се гледат по любовниците, а по политиките. Ако се докаже, че тази жена се поддържа по държавна сметка, нека има бой, но но в случая не се вижда такова нещо. Очевидно богат човек е ангажиран за нейното благоденствие, но къде е връзката с Борисов!? Това не мога да разбера. Дори и да има връзка, той трябва да си плаща. Проблем би имало само, ако парите са от държавата“, коментира социологът.

„Тази стара история още я дъвчем, защото фактите нямат никакво значение. Никой не им обръща внимание. Мога да ви разкрия, че Нова телевизия е моя. Аз я купих на Клаудия Шифър. Домусчиев е формален собственик“, обърна го уж на шега политическият анализатор Георги Харизанов.

„Медии, на които не мога да имам доверие, пишат, че каталунската полиция разследвала и повтарят това, което Елена Йончева беше казала преди. Сигналът пък е от ченгето Георги Готев, който има някаква връзка с бившия шеф на кабинета на президента Иво Христов. Не казвам, че държавният глава има нещо общо с тази история“, добави Харизанов.

„Това е стара претоплена манджа. Бойко Борисов трябва да почерпи за поредното пускане на този компромат, защото се постига обратен ефект. Така се крият големите проблеми. Къде е прането на пари, за които пише в компромата?“, попита Колев.  „Такива неща се случват всеки ден. Медиите с това се издържат – да публикуват срещу пари подобни безсмислици“, каза още „собственикът“ на Нова телевизия Георги Харизанов.

Къде е проблемът ли?

Щом вие двамата не можете, или не искате да го видите, а го замазвате с нескопосани шегички, значи има проблем и то сериозен.

Щом сте поканени заедно на интервю без опонент, който да ви прекъсва и да покаже другата гледна точка, както е редно, значи нещата съвсем са излезли от контрол и се е минало към глуха отбрана.

Колкото до темата за къщата, тя се върти от години и от времето преди Радев да е станал президент.

А за партийката, която уж плаща на каталунските власти да раздухват скандала, звучи повече от несериозно.

Та тя трябва да разполага с милиони евро!

Или дайте да наплещим малко глупости в ефир и дебилите да се хванат.

Да, ама не!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *