Герберски сайт нарече Мая Манолова мутра. Посегнала на най-святото на Борисов!

България отблизо
Отчаяно искащите да допълзят до следващото Народно събрание Мая Манолова и събратята и от отровното трио стигнаха до ново морално дъно. В събота евтината компания иска да свика агитка, с която да крещят пред дома на Бойко Борисов в Банкя.

За целта на активното мероприятие привърженик от кликата на Мая е пуснал заявление до Столична община, в което настоява да му се разреши ползването на тон колона и плакати.

По този начин съществата, които се обявяват срещу мутрите се опитват да действат по мутренски срещу Борисов и внучетата му, изплака в редакционен коментар известен прогерберски сайт.

Едва ли има по-голямо падение да се изсипеш с шепа лумпени пред вратите на един човек и да започнеш да врещиш в търсене на няколко секунди медийна слава, продължава вайкането на неизвестния журналист.

До момента не е известно Мая и компания да са отишли пред дуварите на който и да било политик от прехода, независимо от разбойническата приватизация, която превърна стотици хиляди пенсионери в просяци.

Не, целта на Мая и триото е да се изтипосат пред камерите, за да покажат какви смелчаци са, особено онзи адвокат, на когото излиза пяна от устата всеки път, когато я отвори.

Крещенето, лаенето и обидите са единствените средства в арсенала на Манолова, Дончева и останалите отломки, които се борят за парламента. Да им е честито на българските граждани, ако сами си ги изберат.

Коментар на Istinata.net

Къщата на Борисов национална светиня ли е, че да не може да се съберат хора край нея?

Какви внучета ще се изплашат, като дъщеря му има апартамент и изобщо не живее там, а само предоставя  от време на време малките на дядо си за снимки?

Та то и дядото не живее там, тъй като си пази чекмеджето с кюлчетата на друго място.

Защо всеки, дръзнал да протестира срещу режима, бива наречен лумпен?

Борисов подкрепя протестите в Русия, но не иска и да чуе за протести в България.

И не на последно място колко ниско трябва да паднеш, за да наречеш една жена мутра?

Питаме, но отговор едва ли ще получим.

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *