От последните минути: Ново пророчество на Ванга казва какво ще стане с Путин и кой ще е наследникът му!

България отблизо

Известната българска ясновидка Ванга многократно е говорила за Русия. Тя вярвала, че тази страна е бъдещето на света, пишат руски медии. 

Наскоро в мрежата се появи поредното й пророчество, което започна да се тълкува като предсказание за новия лидер на Русия. Смята се, че Ванга е оставила след себе си много мистериозни пророчества, които все още са много оспорени в различни медии.

 

Сънародничката на Ванга Женя Костадинова наскоро си спомни за позабравено предсказание на гадателката. В него са описани събития, които много напомнят днешния конфликт в Украйна. Според Костадинова Ванга е предполагала, че конфликтът ще се проточи няколко години. И в това пророчество се споменава и наследникът на Владимир Путин.

„След шест години светът ще се промени. Старите лидери ще напуснат политическата арена, ще бъдат заменени от нови. В Русия ще се появи нов човек“, цитира Ванга Костадинова. Друг балкански визионер Митар Тарабич изрази мнение, че властта в Русия ще премине от Путин към друг политик след шест години. Гледачът каза, че някой 40-годишен Михаил, който ще има буйни къдрици, трябва да стане новият глава на Русия.

Възможно е руснаците да разберат името на новия лидер след няколко години. По-рано медиите припомниха предсказанията на известната екстрасенс Джуна. Според нея 2022 г. ще бъде съдбоносна за мнозина, защото ще дойде време за „плащане на сметките“.
А през март западните журналисти си спомниха мистичното предсказание на Ванга за Владимир Путин. По време на едно от интервютата тя казала, че „всичко ще се стопи като лед, само едно нещо ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия.“ Наскоро журналистите отново обърнаха внимание на пророчествата на известната българска предсказателка Ванга. Този път те сравниха нейните прогнози за 2022 г. с текущите събития. Оказа се, че много от думите на Ванга наистина започнаха да се сбъдват тази година.

През юни стана известно, че гадателката говори за бъдещето на Украйна. Тя вярвала, че жена политик ще стане спасител на страната и обещаваше трудни времена зо страната.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *