ГЕРБ плаща ДАНЪК на ДПС, за да бъде на власт! Вижте схемата!

България отблизо

„Няма подозрения – ГЕРБ плаща такса ”Спокойствие” на ДПС. Става дума за изнудване.

Въобще не става дума за религия, а за задължения на всички български граждани, фирми, организации. Всички организации плащат своите данъци. Става дума за опрощаване на данъци, което е против конституцията и против здравия разум“.
Това заяви пред bTV депутатът Румен Гечев.

Български университети и болници са във фалит, деца чакат пари , а се плаща на мюфтийството, възмути се Гечев.

Не са плащани и такси по съдебни дела. Мисля 28 дела, които мюфтийството е водило срещу държавата и е загубило и сега ние трябва да плащаме. За да си платят такса „Спокойствие“ ГЕРБ опрощават данъците на мюфтийството. Откъде-накъде?, допълни той.

Цветанов е подвел парламента за решението на Консултативния съвет. Там не се е обсъждало опрощаване на данъците, а за възнагражденията на религиозните служители, каза още той.

Нашите приятели от ГЕРБ и техните сателити за забравили, че 19 декември 2018 този въпрос е обсъждан. Тогава е отхвърлено това предложение на ДПС по този въпрос. И как след два месеца са на обратното мнение, попита той. Протоколът само от това заседание го няма на интернет страницата на парламента. Г-да, качете скрития протокол от 17 декември, обърна се той към шефовете на Народното събрание.

Г-н Горанов, няма ли данъчни, няма ли прокуратура. Тук става въпрос за 8 млн. лв. Сега 8 млн. се отписват. Тогава и другите българи не трябва да плащат данъци, обясни той.

Явно за ГЕРб няма данъчни нито прокуратура. Те просто правят каквото си искат. Крият протоколи, подвеждат парламента и какво ли още не!

И така ще бъде, докато не се махнат от властта.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *