Герджиков захапа жестоко Радев! На следващия тур ще го победя!

България отблизо

Искаме да изкажем своята благодарност на всички български граждани, които ни подкрепиха. Това заяви на извънреден брифинг кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева. 

„На тези парламентарни избори се убедихме, че резултатът, колкото и избори да направи, резултатът ще е еднакъв. ГЕРБ и ПП имат сравнително еднакви гласове. Няма да има лесно съставяне на правителство“, заяви кандидатът за президент Анастас Герджиков.

Призоваваме всички политически лидери да положат усилия да поставят редовно правителство“, призова той.

По думите му победители ще са тези, които успеят да създадат кабинет.

„На този етап имахме две цели. Обявихме ги преди 40 дни. Първата бе да стигнем до балотаж, а втората да наваксаме разликата“, каза той.

Според него сега нещата много ще се променят, защото вече няма толкова кандидати. „Най-важното е, че това са мажоритарни избори“, подчерта той.

По думите му той ще успее да увеличи подкрепата си.

„Щяхме да сме още по-щастливи, ако бяхме намалили разликата с г-н Радев. Това щеше да стане, ако Радев се беше съгласил да се яви на дебат. Сега обаче се надявам да спази обещанието си и да го направи“, заяви Герджиков.

Той подчерта, че разчита на подкрепата на всички български граждани, без значение към коя формация принадлежат.

„Не променяме стратегия и тактика, а ясно обявяваме нашата визия. Искаме да достигнем до максимален брой хора. Следващата неделя см убеден, че ще успеем да обърнем резултата“, категоричен е той.

Tagged

1 thought on “Герджиков захапа жестоко Радев! На следващия тур ще го победя!

  1. Как ще го победиш, бе, глупак! Ти можеш ли да смяташ чрез аритметиката – учи се до четвърти клас. Писах ти го преди два месеца, когато се кандидатира с подкрепата на герберастите – четеш Аристотел, но не си разбрал главното – човекът е преди всичко морал – по това се отличава от растения , животни предмети и други форми на съществуване. А ти точно в тази плоскост се оказа твърде плосък. Затова се окичи с позорната роля на подмазвач на прости и неграмотни същества, които преди дванадесет години обсебиха властта и паразитизираха върху снагата на България. Срам, герджик, срам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *