Голям скандал между Костадинов и Цънцарова разтърси ефира

България отблизо

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов влезе в сблъсък с водещите на сутрешния блок на bTV.

 

Спорът започна заради случая с пребития общински съветник от  София Иван Алексиев. който е бил нападнат от маскирани посред бял ден, близо до дома си. Припомняме, че Алексиев напусна „Възраждане“ след редица спорове с ръководството на партията и смята, че хора от „Възраждане“ са го нападнали.

Костадинов пък контрира с въпрос дали Мария Цънцарова е платила глобата на д-р Радева-Михайлова в размер на 500 лв., която е била получена около случая с ваксинирани от К-19 членове на „Възраждане“.

„Платихте ли глобата на тази лекарка?“ захапа Костадинов Цънцарова и продължи. „Аз отговорих на въпроса ви и ви зададох въпрос. Извиних се на нашите избиратели заради този човек (Иван Алексиев- бел. ред). С него ще се видим в съда. Откъде ви дойде информацията за хората във „Възраждане“, каза още Костадинов.

От своя страна водещата се оплака от натиск.

„Вие ни оказвате натиск, журналистите пазим нашите източници. Комисията за защитата на личните данни се произнесе, че няма нарушаване на личните данни“, каза тя.

Политикът обаче продължи: „Вие защо сте ровили в досиетата на депутатите на „Възраждане“, включително и в досиетата на моето семейство?“, запита я той.

„Недейте да лъжете в национален ефир. Този процес трябва да бъде доброволен, а не да ни задължават (ваксинирането срещу К-19 – бел. ред). А вие казахте, че сме агитирали. 1000 пъти сме казвали, че това е личен избор“, призова Костадинов и допълни:

„Каквото и да ме питате, аз ще ви отговарям по един и същи начин

Когато някой е излъгал своите избиратели, редно е да се откаже от своето място в общински съвет и от мястото си в парламента. Аз останах, защото моят резултат бе личен и мажоритарен, коментира Костадинов това, че напусна ВМРО, но остана в Общинския съвет преди години.

 

„За пореден път трябва да сме благодарни на нашите опоненти. Още миналата седмица поисках право на отговор, за да мога да дойда в сутрешния ви блок, това ми е трето идване тази година“, ядоса се Костадинов, че не го канят за събеседник.

Водещите се опитаха да го контрират и за марката „Копейкин“, но лидерът на възраждане им предложи:

„Ако искате го регистрирайте вие и продавайте бельо с тази марка“.

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *