Костадин Костадинов: Референдум за запазване на лева ще има! Ето как ще стане

България отблизо

Това, което виждате на снимката, е проекта за решение относно провеждането на референдума за запазване на българския лев. С този проект се ОТХВЪРЛЯ провеждането на референдум. Това проекторешение обаче беше ОТХВЪРЛЕНО от мнозинството на тройната коалиция ППДБ, ДПС и ГЕРБ. Иначе казано с отхвърлянето на решението за отхвърляне на референдума, референдум ще има:)

Тъй като ние видяхме какво се случва, на свой ред тихо и кротко гласувахме „за“, след което за по-сигурно поискахме и прегласуване, което още веднъж потвърди решението:) С това точката свърши, след нея мина и следващата, а накрая свърши и парламентарния контрол. Заседанието на парламента беше закрито, а крайният срок за произнасяне на Народното събрание по референдума изтича тази вечер в 24 ч.

От бързане да погазят закона и конституцията, големите „йористи“ на ППДБ дори не можаха да подготвят и решение като хората – в него безпрецедентно липсваха мотиви, което само по себе си го прави нищожно. Сега вече крайното решение е в ръцете на президента, който е длъжен да се съобрази със закона и решението на НС и да насрочи референдум. Вярвам, че Радев, за разлика от управляващите, ще спази закона, както винаги досега го е правил.

Уважаеми сънародници, референдум за запазване на лева ще има, и ние българите ще го спечелим!

Костадин Костадинов, Фейсбук

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *