Григорова: Украинското знаме няма да стои на Столична община, трябва да се вее българско и европейско

България отблизо

Не мога да забраня нито на Нинова да говори с когото иска, нито на г-н Борисов да се шегува, каза кандидатът за кмет на София от места коалиция „БСП за България“ Ваня Григорова в ефира на Нова телевизия.

Не говоря с партиите, говоря с гражданите. Нужна ми е всякаква подкрепа в неделя, категорична бе тя в предаването „Здравей, България“.

 

Няма как да съм лидер на БСП, защото не съм член на БСП, коментира слуховете, че ще оглави или БСП, или нов ляв проект Григорова.

Това са местни избори, а г-жа Нинова трябва да се грижи за цялата страна, добави тя. Разбира се, че трябва да има силно ляво, добави Григорова.

 

Никога не съм била против Шенген, но съм против влизането в еврозоната сега, каза тя.

 

Според нея коментарите, че тя е „путинистка“ е „последната опорка на опонентите ми“.

 

От едната страна са тези, които говорят, че съм „путинист“, а от друга, които казват, че съм „соросоид“.

 

Да се съберат – със секунданти или не, и да се разберат, каза Ваня Григорова.

 

Запитана чий е Крим и трябва ли украинското знаме да се вее на Столична община, Григорова каза, че предпочита да отговаря на въпроси необходима ли е социална политика в столицата.

 

Може ли да не отговарям за Путин, защото съм кандидат за кмет на столицата, не съм геополитик, каза още тя.

 

Украинското знаме няма да стои на Столична община, защото на българските институции трябва да се вее българското знаме и европейското, защото сме част от ЕС, подчерта Ваня Григорова.

Tagged

1 thought on “Григорова: Украинското знаме няма да стои на Столична община, трябва да се вее българско и европейско

  1. ДАНО Григорова не е лъжкиня !!!!!!!!!!…….Спомнете си за псевдопатриотите Каракачанов , В. Сидеров , В. Симеонов и други знайни инезнайни патреотЕ като Н. Малинов дето ПУТИН го накичи с медали и ордени ………………….В.аня Григорова , е работила по принцип унизителни работи , но е едновременно с това и УЧИЛА…..и то не по предложение на БКП – РАБФАК – номенклатура ……………а сама се е мъчила в живота , може ида има отклонения като млад човек , който трябва да се пише на СОРОСОИД защото не може да заеме длъжността за която кандидатства ако не е в организация на Сорос …………………….по време на комунизъма не беше ли така ????????????????????………трябва да си член на БКП за да растеш в кариерата дори обикновения работник не можеше да получи разряд пети шести или седми ако не е член на БКП…………………………това си е то МАФИЯТА и преди и сега ……………Софиянци трябва да повярват на ГРИГОРОВА………Тя е в пъти по ценен човек от ФАНДЪКОВА…..една начална учителка 15 г. управлява София …………………

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *