Гълъб Донев към партиите: Внимавайте да не ме оставите пак министър-председател след 2 април!

България отблизо
В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действие.

Налага ни се да оправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев на днешното заседание на Министерски съвет.

 

„12 дни преди 2 април, можем да заявим ясно, че сме готови за изборите. Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорните дни след 2 април?“, попита той.

 

„Сега изглежда лесно – всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти. Волно ли неволно, въвличат ни в предизборната игра чрез лъжи и небивалици. Ние сме служебна власт, без значение как ни наричат – техническо, временно правителство.

 

Често се забравя, че в последните месеци държавата се управлява от служебно правителство, заради неспособността на 48-то НС да създаде редовна власт. Затова ни предстоят поредни избори“, каза още той.

 

„Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраните в 40-то НС ще взимат решения за общото ни бъдеще в България“, допълни още той.

Tagged

1 thought on “Гълъб Донев към партиите: Внимавайте да не ме оставите пак министър-председател след 2 април!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *