ДБ скочиха на Радев. Не бил демократ и работел тайно за Русия

България отблизо
Проект за решение за изпращане на военно-техническа помощ за Украйна още в първите дни на 48-мото Народно събрание внасят от ”Демократична България”. Обединението настоява президента Румен Радев да не заема еднолично позиции по ”ключови за евроатлантическата принадлежност и достойнство на страната” въпроси.

От ДБ осъждат остро решението му да не подкрепи членството на Украйна в НАТО. С това решение на Радев страната ни стана единствената в Централна и Източна Европа, която отказа да даде зелена светлина на Киев.

„Отказът да положи подписа си под съвместния документ заедно с лидерите на 9 страни от Централна и Източна Европа е всъщност отказ България да изрази пълната, включително военна, подкрепа за Украйна, отказ да заклейми и поиска съд за престъпленията на агресора, отказ да подкрепи суверенитета и териториалната цялост на Украйна“, посочиха от ДБ.

Президентът отдавна работи тайно за чужди интереси, категорични са от партията.

Tagged

1 thought on “ДБ скочиха на Радев. Не бил демократ и работел тайно за Русия

  1. Аз не знам дали Радев работи за Русия, но че ДБ работят против България съм сигурна ! Питам се, какво толкова зло сме направили като народ, че имаме такава тежка карма от векове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *