Делян Добрев избухна: Това е национално предателство и край на сглобката!

България отблизо

Национално предателство нарече решението на кабинета относно Шенген депутатът от ГЕРБ – СДС Делян Добрев. Той коментира във Фейсбук информацията, че правителството се е съгласило срещу въздушен Шенген да приемем 6000 авганистанци и сирийци.

Къде ще ги строите новите лагери? В София? В Пловдив, Варна, Бургас, пита Добрев в публикацията си. Според него това е „позорен край на така наречената сглобка.“

Ето цялата публикация:
Според „Епицентър“, България се е съгласила да приемем 6000 бежанци.  По-лошото е, че ако това е договорка по принцип, то връщането на огромен брой бежанци у нас ще продължи.

Ще трябва да се строят нови лагери. Къде? В хасковския регион са над 50% от местата за настаняване на бежанци. В моят район хората сме гостоприемни и състрадателни към бежанците, защото самите ние сме потомци на бежанци от Беломорска и Одринска Тракия. Повече обаче не можем да приемем при нас! Къде ще ги строите новите лагери? В София? В Пловдив, Варна, Бургас?

Нито мога да го разбера това, нито да го повярвам! Разбирам да получим пълноправно членство в Шенген, ама срещу „въздушен“, без ангажимент за Шенген по суша ми се струва толкова лоша сделка, че си е чисто национално предателство, перфектен повод за оставка на цялото правителство и позорен край на така наречената „сглобка“.“

Tagged

2 thoughts on “Делян Добрев избухна: Това е национално предателство и край на сглобката!

  1. Ееееееее най после малко българщина и от това комунистическо- ционистко копеленце

  2. Вярвате ли им на тези. Поредния цирк. Нали Меркел ги искаше. Защо ние да ги прибираме. Хора, не сте ли вече отвратени от тези.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *