За какво ни е някакъв “боклукчив” въздушен Шенген?

България отблизо

Австрия: „Въздушният Шенген ще бъде въведен, когато необходимите условия са изпълнени.'“ Трябвало да се приемат бежанци, особено от Афганистан и Сирия! Някой може ли да обясни за какво ни е някакъв си боклучлив въздушен ШЕНГЕН срещу потенциални възможности за терористични клетки?! Кое налага да се приемат бежанци от Афганистан и Сирия?!

Че когато дойде времето и има напрегната необходимост от хаотизация – да се подпали всичко. Каква е тази истерия за ЗАСЕЛВАНЕ на Европа с мигранти, кой внася, проповядва и лансира това безумие. Доктрина за насилствена подмяна на християнската тъкан на Европа! И у нас някакво марионетно правителство участва с дилетантството си в множество актове по съсипването на държавата. Оставка, безпросветни „учени“! Напускайте, докато народът не се вдигне да ви довърши. Сега наблюдаваме изграждането на „геройския атлантически мем“, наречен Пеевски, на който са му втълпили, че ако стои на амбразурата, то спасява себе си, като прави пари и си създава сигурност, но дълбокият резерв е, че някой е решил да се спасява от него самия. Както и да е. Интелектът му трябва сам да разкрие възможността за противоположния изход.

Ако интелектът му, разбира се, не е арестуван от охраненото му с много пари его. Състоянието на арогантна ВСЕПОЗВОЛЕНОСТ е унищожило много по-могъщи и наистина забележителни фигури в историята на света.

В нашенския случай, когато две чужди служби са ти вдигнали мерника, но ти си решил, кой знае защо, че може да се договориш с трета и четвърта, надали ще успееш да изиграеш успешно ходовете, които дори още не си измислил. През деспотизъм във властта, през дерибейство в публичното пространство и контрол над нашите служби, няма да постигнеш закрила от външни фактори, в чиято дейност изначално се включва и използването на враговете ситуационно. Ставаш доброволна играчка в техните планове, но с фантазията на провинциалния терен, че този уволняваш, онзи убиваш, за третия пускаш запис или статия, на четвъртия му праскаш папката в лицето, петия заплашваш публично, нищо че е президент, …! Е, и?! Колко дълго според теб ще я караш така?! И докъде точно ще стигнеш?! Magna est vis veritatis et praevalebit!

(От фейсбук, заглавието е на редакцията на Труд нюз)

 

Следете Trud News вече и в Te

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *