Делян Добрев: Нашето правителство беше много по-добро, от това което вие ще направите!

България отблизо

Надявам се на 1-ви януари да потече газ по интерконектора. Но съм сигурен, че и през юни няма да потече. Отсега казвам на г-н Василев, че ще следим много внимателно дали ще бъде санкциониран строителят, който строи връзката и няма да изпълни сроковете. Ние сме подготвена опозиция и ще следим за всички тези въпроси.

 

Това каза депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в предаването „Панорама“ на БНТ.

„Крайно време е да спрем да говорим с фрази от предизборната кампания, а да се заемем с решаването на проблемите. Вие казахте, че имаме здравна криза и докато се водят преговори, 10 дни не се свиква НС. Бизнесът е пред фалит, защото не може да си плаща тока. Помощта свърши от три дни. От 1 декември няма и тези 110 лв. Решаването на въпросите в тази държава не търпи никакво отлагане. Надявам се това правителство, което договаряте, да заработи час по-скоро“, обърна се Делян Добрев към Асен Василев от “ Продължаваме промяната“.

„За осем месеца не видяхме доказателства за нито едно от обвиненията към нас“, допълни той.

„Ин хаус поръчките, които прекратихте, ще се окаже загуба за държавата, защото там ще има суми, които са много по-ниски от това, което вие ще договорите. Миналата година е договорено изграждането на Хемус, платени са аванси, договорите са прекратени и авансите са прибрани.

Догодина ще се направи поръчка, която ще е по-скъпа на километър, отколкото беше тази, която се прекрати от служебния кабинет. Тогава някой ще потърси ли отговорност защо обществото се ощетява с 1 милиард лева?“, попита Делян Добрев, обръщайки се към Асен Василев.

Платени са аванси по старите цени, догодина ще се договаря при по-високи цени, каза още депутатът от ГЕРБ.

Но забрави да спомене колко висши шефове на ГЕРБ бяха хванати например с апартаменти, които нямаше как да са построени само със заплатите им, като Цветан Цветанов. И още много други работи забрави да спомене Делян Добрев.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *