Денков: Не вярвайте на никой, освен на правителството ми!

България отблизо

Ще продължим да работим за повишаване на доходите, намаляване на неравенствата, привличане на инвеститорите и подобряване на всички държавни системи, от които зависи удобството на хората. Това заяви премиерът Николай Денков на първото правителствено заседание за годината.

 

„Не вярвайте на думи без аргументи, независимо от това кой ги казва. Гледайте и оценявайте делата и реалните резултати, само те имат значение“, заяви премиерът. Той даде пример с изнесената от МФ информация, че дефицитът за 2023 г. е 2,2%, което е 3 пъти под апокалиптичните 6-7%, с които обществото е било плашено месеци наред.

 

„Постигнатият по-добър дефицит ни даде възможност да отделим 1,2 млрд. лева за проекти в общините, допълнителни средства. Това са средства, които всеки един ще може да усети според това как ще бъдат използвани в съответната община“, заяви Денков.

Ще има пари и за помощи на други държави при нужда.

Tagged

1 thought on “Денков: Не вярвайте на никой, освен на правителството ми!

  1. КАК може да се вярва на ГЛУПЕНДЪР ???????……….този академик е минал през много етапи докато стигне до азванието А К А Д Е М И К……….при всички случаи , без да чета в ГУГАЛ – уикипедията за него ….знам че е бил отличник в УЧИЛИЩЕ и като СТУДЕНТ ……от там става младши асистент ….после старши асистент ….после се дипломира като ДОКТОР на едикакво си ……от там ДОЦЕНТ…. по- натак става ПРОФЕСОР …….и накрая вече АКАДЕМИК ………………………..КОЙ луд българин ще каже че ДЕНКОВ само с акъл е постигнал това ??????? Когато го слушам ……виждам 1 : 1 БАЙДЪН ….само дето не са го давали да се спъва по самолетната стълба или по асвалта ………..но Дянков отдавна бърка посоките в които отива , тамън като Байдън ….. КАК се питам … го слушат студентите му този мижав човечец……….Та той дори едно сносно изречение или лъжа , не може да изрече ! Всичко което написах до тук , ….накрая ….е свързано с въпроса : КОЙ СТОИ зад този ГНОМ……..като му виждам белите коси ……явно БКП през всичките години е стояла зад него …..но без Д€С€ не е възможно ………и “ ТЕ “ са вътре , дълбоко във далаверата “ ДА СЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА “ ииииии да се РАЗПИЛЕЕ БЪЛГАРЩИНАТА по целия свят ………..все едно че никога такъв народ не е имало !!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *