Десислава Атанасова: ГЕРБ управлява по волята на народа! А кампанията на президента беше финансирана на тъмно!

България отблизо

ГЕРБ участва в избори повече от десет години и управлява по волята на народа. Защото доверието не се печели с машини.

Два пъти бе подавана оставка на правителството. За съжаление на БСП победите ни продължиха и през миналата година на европейските и на местните избори.

Единствените избори, които спечелиха БСП, бяха президентските, но там така и не се разбра кой и как е финансирал кампанията на Румен Радев.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ народният представител от ГЕРБ и зам.-председател на правната комисия в парламента Десислава Атанасова.

,,Машинното гласуване в никакъв случай не може да е гаранция за доверието на българските граждани в политиците. Доверието се печели по друг начин, а не чрез бюлетини и машини. Иначе по отношение на самото машинно гласуване знаете, че Министерския съвет взе такова решение за осигуряване на средства за закупуване на машини за вота през следващата година. Все още е рано да се каже какъв точно ще бъде изборът на машини, но все пак е радостно, че имаше съгласие между политическите партии за формирането на работна група по този въпрос.

Също така все още е рано да се каже дали ще има или няма да има хартиени бюлетини, наред с машинното гласуване, както е и рано да се каже дали е рентабилно и възможно да се осигурят машини за всички избирателни секции в чужбина, допълни Атанасова, цитирана от blitz.bg.

Нека все пак кажем на Атанасова, че кампанията на президента бе финансирана от БСП, понеже Румен Радев бе издигнат като кандидат за президент от социалистическата партия. Ако Атанасова е пропуснала този момент, можем да я извиним. Но въобще не можем да извиним подмятанията, че едва ли не, кампанията на президента била проведена на тъмно. В такова твърдение няма нищо вярно. Понеже Румен Радев не си пада по тъмните неща. Като военен, той предпочита всичко да е много ясно и точно. По тъмните  и задкулисни сделки си падат герберите. Затова на бял свят излязоха толкова техни афери и гейтове, за които обществото не знаеше, а само се досещаше.

Така че като представител на доказано корумпирана партия Атанасова няма право да говори за тъмни сделки и тайно финансиране. А що се отнася до доверие и недоверие, там нещата са повече от ясни. Народът вярва на своя президент и няма никакво доверие в управляващите от ГЕРБ. И ако не е чула, машините са нужни, за да пресекат тъмните манипулации на вота от герберски депутати, дето мъкнеха чували от зала „Арена Армеец“.

Tagged

2 thoughts on “Десислава Атанасова: ГЕРБ управлява по волята на народа! А кампанията на президента беше финансирана на тъмно!

  1. Прост народ гласувайте за простаците и убииците -ГЕРБ, сега пак ще спечелят изборите и пак ще ни ебават нас плебейте. Да се направи нова партия, фронт срещу ГЕРБ , това БСП да се махне от очите ни, това е спасението ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *