Десислава Атанасова: Депутатите от БСП повече се разболяват от вируса, отколкото тези от ГЕРБ! Моля за дистанция и дисциплина!

България отблизо

Приятели, моля ви, спазвайте мерките! Дистанция, дезинфекция, дисциплина! Този призив отправи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка с нарастващия брой заразени с коронавирус.

Както е известно продължава да се множат и депутатите, носители на COVID-19. В ГЕРБ още в началото на пандемията бяха констатирани случаи на заболели депутати, които обаче се излекуваха от вируса.

През последните дни расте броя на народните представители от БСП с положителен тест на COVID-19. Междувременно премиерът Бойко Борисов разкри, че няма промяна в състоянието му. Той е все така с общо неразположение. Борисов остава на домашно лечение.
Ние от ГЕРБ се поддържаме един друг и непрекъснато се интересуваме от здравето на Борисов. Затова и заразените при нас са по-малко.

А колега от БСП отказа да носи маска.

Българи, приятели, нека бъдем дисциплинирани!

Нека се отървем от това зло и да спасим бюджета и България.

Борисов ще оздравее и ще хване пак здраво кормилото на властта, написа депутатката, като случайно пропусна да спомене президента и да го сложи в графата на недисциплинираните.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *