Десислава Атанасова шокира: Аз знам кой летя до Сочи! Не беше този, който каза, че спасил моряците!

България отблизо

Това вчера обявено посещение за Киев, първоначално счетох, че е лексикална бъркотия и мислех, че е нещо друго. Например Канада и one way ticket (еднопосочен билет). 

Това заяви в ефира на „Денят започва“ с Георги Любенов депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова по повод обявеното от Кирил Петков пътуване до Украйна на коалицията.

„Първо може да отидат до Скопие, после Руанда, след това през Кайманите, където са им офшорките. На връщане да минат през Париж, защото там е арбитражът с Gemcorp“, пошегува се тя.

„Наистина тези 100 дни, които неотдавна изминаха показаха, че първо нервно справяне с всички кризи, задачи и ежедневие. Няма никакви мерки спрямо инфлацията“, подчерта Атанасова.

Колко дни спасяваха моряците? Аз знам, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, защо не отиде Петков„, запита тя.

100 дни са и малко, но и много. Те са достатъчни, за да разберат българите, че това е най-слабото правителство в историята на България. То няма решение по нито един въпрос“, отсече депутатката от ГЕРБ.

Атанасова отново подчерта, че формацията й няма да подкрепи управление с Кирил Петков в него.

„ГЕРБ винаги ще държи на линиите, които е поставил. Не на червените линии обаче“, подчерта тя.

По думите й коалицията само гледа да си разпределя постове и парчетата от баницата. Според нея Асен Василев е известен в чужбина с това, че е измамник. „Това каза и неговият вече бивш ортак. За Кирил Петков поне такова нещо не съм чувала“, каза тя.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *