Деси Банова ражда на Плевнелиев двама наследници наведнъж

Лайф зад паравана

Голям късмет споходи нововлюбената двойка Росен Плевнелиев и Деси Банова!

Двамата не само откриха любовта, но ще стават и родители. Както се казва, изковаха желязото, докато е горещо и сега са в трепетно очакване на първата си рожба. А при видеозона рожбите се оказали две. 39 годишната синоптичка успяла да зачене още в разгара на връзката и сега с нетърпение очаква бебетата.

Тя има дете, Плевнелиев също е с двама сина, но нямали нищо против да отгледат близнаците. Даже били безумно щастливи, че им се случила такава радост.

Експрезидентът веднага удвоил охраната на любимата си и сега тя ходи на работа със солиден ескорт. Гардовете дремели пред сградата на Нова тв да я чакат да си каже прогнозата, а после я придружавали и по магазините.

За разлика от Юлияна, която въстана срещу каквато и да било охрана и се движеше свободно из София, докато Росен беше държавен глава, Деси нямала нищо против да е закриляна. Тя даже се фукала пред колегите си колко много я обича бъдещият й съпруг и как се грижи косъм да не падне от главата й.

Банова чака сватбата, а след това ще се оттегли в луксозния имот на мъжа си. Тя не искала в никакъв случай да пъчи коремче пред екрана. Щяло да се отрази на имиджа й, шушукат нейни колежки.

Tagged

1 thought on “Деси Банова ражда на Плевнелиев двама наследници наведнъж

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *