Джендър ли е Борисов? Вижте признанията на един от най-верните му пажове!

България отблизо
България ще бъде първата държава, която ще отхвърли Истанбулската конвенция. Това заяви съвсем уверено  проф. Михаил Константинов, който днес бе дежурен по телевизионни изяви.
 
Ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, правителството ще падне, довери той голямата тайна, която вече и децата я знаят.

ГЕРБ осъзна каква е реалността, направи крачка назад, някои хора се отказаха да ратифицират надявам се да направи и останалите крачки, добави професорът. Той нежно смъмри вицепремиера Валери Симеонов и обяви поведението му за неефективно, /каквото и да значи това/. А същото това поведение  не допринася за изпълнението на целите му /каквито и да са те/. Симеонов  вреди на себе си, на правителството, направо клати държавата, призна Константинов и изрази оптимизъм,  че нещата по тази линия ще се оправят. Как обаче, не посмя да обясни.Мисля, че единствено референдумът у нас е най-добрият изход от ситуацията с Истанбулската конвенция, заяви математикът и без да иска повтори думите на президента Радев, който отдавна каза, че за подобен документ трябва да бъде попитан суверена.

Не помня такова разделение в обществото ни  от 1989 година, когато на площадите се блъскаха митинги за и против.  Това разделение е изключително вредно и трябва да се намери най-добрия  изход, а това е референдумът. Освен това  юридически  Истанбулската конвенция е много глупав, направо  празен документ, изстреля в ефир  Михаил Константинов.

Политологът Първан Симеонов доналя масло в огъня и каза, че управляващите трябва да са много глупави и недалновидни, за да се разпаднат точно сега, когато сме се стабилизирали политически.

Валери Симеонов пак си изтърва нервите, той вече е притиснат здраво. Оставката му искат либералните протестиращи, в същото време  търпението на Борисов е на прага на изчерпването. Ако  вицето оцелее сега, ще е за  последен  път, пророкува  Първан Симеонов. И изплака:

„Борисов в момента е в изключително неудобната позиция да защитава джендър стилистиката и да настоява за конвенцията. Изобщо не вярвам, че на самия него му харесва  ситуацията, в която е изпаднал. Защото той е мъжкар и думата  джендър в неговата уста изобщо не пасва,  каза загрижено политологът.

Страхотна защита! Срещу колко или какво в ранни зори двама души се затичаха към телевизионното студио да замазват скандала с конвенцията?

Забравиха ли същите  тези мили и загрижени хорица, че Борисов заяви, че ако никой не иска, САМ ЩЕ ПОДПИШЕ КОНВЕНЦИЯТА?

Или и той се усети, че подписът му ще го прати в политическата история и изведнъж обърна плочата?

Както между впрочем винаги я обръща и праща други да вадят кестените от огъня.

А тези двамата храбреци, трябваше да кажат просто – президентът Радев е политик, който пръв съзря капана на документа и отказа да го подпише.

Борисов се повъртя като пумпал между народа европейските си господари  и накрая реши да спасява кожата си.

Останалото просто е джендър фразеология.

И поведение!

Но това е друга тема!

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Джендър ли е Борисов? Вижте признанията на един от най-верните му пажове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *