Убитият психолог предрекъл точно как ще го ликвидира озверелият му съсед

България отблизо

Оказва се, че психологът Иван Владимиров – Нав е предрекъл до най-малкия детайл смъртта си и, че именно съседът му – бивш полицай, ще го убие, като го застреля. 

Припомняме, че в сряда вечерта психологът е застрелян от съседа си, който е бивш полицай. Той е убит със законно притежаван пистолет от бившият орган на реда и съсед на починалия.

Иван Владимиров – Нав многократно е подавал сигнали в полицията заради тормоза, но без никакъв резултат.

През ноември психологът гостувал в предаването „Преди обед“ по bTV, където е коментирано именно аналогично убийство – това на Иво Андреев, който бе застрелян от освирепелия си съсед на пъпа на София.

Именно тогава Иван Владимиров решава да сподели, че има подобен проблем. Ето какво разказва той:

„Това е много актуален проблем и за мен самият. Имам такъв съсед, който според мен има някакво ментално отклонение. У дома нямам уредба, нямам телевизор, нищо не правя у дома, освен да работя на компютъра“, започва разказа си той.

„Той ми залива вратата с машинно масло, хвърля ми яйца по прозореца. Понеже е бивш полицай“, казва той.

„Вдигал съм шум и той не може да спи. Мога да се закълна във всичко свято, че съм най-тихият човек на света. По-тих от това не мога да бъда и мога да се закълна. Освен да започна да практикувам някаква форма на йога и да левитирам“, споделя Владимиров Нав.

„Ходих много пъти в полицията“, признава той.

„Полицията казва, че нищо не може да се направи. Това е бивш полицай, който има оръжие и аз не знам дали утре няма да съм следващият случай на застрелян, защото на него му е превъртяло, че съм се преместил по-рязко на стола на компютъра“, каза психологът.

Понеже съм мирен човек и културен и не вярвам в насилието – да ходя и да го набия. За мен това не е редно. Даже ми се смеят, че съм твърде цивилизован и нищо не трябвало да се прави по каналния ред“, каза Владимиров – Нав.

Най-вероятно моят съсед е с биполярно разстройство или ментално отклонение. Ние дори не може да ги съдим, тези хора не можем да ги съдим, те не са наред“, смята той.

Говорих с полицаи, но не искат да го тестват. Целият блок свидетелства, че е вадил пистолет на съсед, удрял е съсед в присъствието на други и ето не може нищо да се направи. Завеждат се дела, които седят с години. Това е наистина тъжно“, казва психологът.

„Страх нямам, здраво момче съм, ако стане нещо да ми налети. Ако извади и ме застреля, ще си отида, като в дивия запад – геройски, както са си мечтали някога някои мъже да загинат в битка“, признава Владимиров – Нав и сякаш пророчески предрича какво ще му се случи няколко месеца по-късно.

„Мога да си позволя да си изчистя вратата. За мен важният урок в случая е да си кажа, че това е болен човек, а не враг или злодей. Опитах да говоря с него и да му помогна с нещо“, казва той.

„Това вече продължава година и половина – две редовно. Ще си наема в един момент мастит адвокат и ще опитам да го изселя. За момента искам да опитам да съм на първо място човек“, признава психологът, който днес е починал именно от ръката на същият този човек.

Източник: БЛИЦ!

Tagged

1 thought on “Убитият психолог предрекъл точно как ще го ликвидира озверелият му съсед

  1. ТОВА са хора на държавна сигурност …………………имало е отряд от полицаи- цивилни за мокри поръчки във всички големи и други градове общо до 100 човека ……. всичко е скрито от БКП/ ДС/ БСП ………………..те изпълняват поръчки и до ден днешен в полза на всички партии което ги прави хора на АМЕРИКА НАТО ЦРУ …………………………отделно от тях има големи поименни групи от цигани и само осъзнати – Турци които са готови да колят когато им свирнат със свирката ………….ПАРТИИТЕ също имат звена за УДАРИ върху НАРОДА ни !!!! Ние българите сме в Л О В У Ш К А …тоест КУРТ – КАПАН ……………..Бандити са под закрила на МВР ПРОКУРАТУРАТА и СЪДЪТ !!!!! българския народ живее в условия на робство и тероризъм ………………….той е накрая на КРАЯ си ………….ЮДЕОхазарите и ЦИОНИЗМА победиха ОРДАТА на цар АСПАРУХ …….това е истината

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *