ДПС нанесе грозен удар на президента и без да иска издаде с кого работи задкулисно

България отблизо

Евродепутатът Асим Адемов излезе с остра реакция срещу поредния и провален опит на Румен Радев да свали чрез насилие и метеж законно избраното правителство.

„България има в историята си цяла плеада бележити въстаници, дали живота си за свободата, честта и достойнството на Родината ни, но по-жалък и недостоен въстаник едва ли има в нашата история! Въстаник, който се бори за чужди интереси“, написа във фейсбук Адемов.

Той похвали и колегите си от ГЕРБ, че днес напуснаха залата и не присъстваха на поредната омразна реч на Радев, с която той изцапа институцията Народно събрание.

„Поздравления за парламентарната група на ГЕРБ, които напуснаха залата на Народното събрание, след като на трибуната се качи Разединителят на народа ни, човекът осквернил институцията Президент Радев“, написа в социалната мрежа Адемов.

От цялата тази словесна помия стана ясно, че ДПС продължава да работи тайно с ГЕРБ и само се прави на опозиция.

Че омразата към Радев се трупа и там, защото може да им откъснат 30-годишният кокал от властта.

И че всичко е цирк пред народа.

А Асим Адемов като евродепутат, изобщо не е възприел културата на политическото изразяване и говори като човек от мегдана.

И не е разбрал, че президентът не прави въстание, а иска народът да не живее в лицемерие и лъжа.

И с безкрайното въртене на ДПС!

Tagged

1 thought on “ДПС нанесе грозен удар на президента и без да иска издаде с кого работи задкулисно

  1. Ами президентът Радев постигна невероятна победа вчера. Само изрече „Мутрите да напуснат парламента“ и мутрите напуснаха парламента. После се оказа, че са от ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *