Дъглас Макгрегър разкри защо и кога Украйна ще рухне, а Зеленски ще избяга в Америка!

Свят

Украйна ще рухне съвсем скоро, защото вече няма ресурси – нито човешки, нито материални. А западната помощ е малка, поради простата причина, че ако стане по-голяма, това съвсем ще изпразни оръжейните складове. А и руснаците може да натиснат ядрените копчета.

Това заяви бившият съветник на шефа на Пентагона Дъглас Макгрегър.

Украинският президент Володимир Зеленски, пък, ще трябва да се скрие на Запад след поражението на Украйна. Ако изобщо го искат там.

„не за друго, а защото украинският лидер и най-близките му съюзници имат големи суми пари в сметки в Кипър, имат и недвижими имоти в западни страни. Сигурен съм, че след като конфликтът приключи, той ще опита да избяга, преди да успеят да го хванат. Много е възможно той да избяга в Америка“, каза Дъглас Макгрегър в интервю с американския журналист Стивън Гарднър.

Макгрегър също изрази мнение, че САЩ и техните съюзници са изиграли на карти, че Зеленски е подходящ за ролята на лидер на Украйна по време на конфликта, защото е преди всичко актьор, и оцени, че се е справил добре с тази роля. В същото време, както добави, Макгрегър, като е актьор, му липсва професионален опит в политиката.

Той каза още, че реките от пари, които идват от Запада, отварят нови възможности за корумпираните украински служители, без да се има предвид, че те вземат големи суми пари, като продават на черния пазар оръжия, които получават.

Източник ТРУД

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *