Д-р Мирослав Ненков се закани да сече глави в здравеопазването

България отблизо
В здравеопазването има много кърлежи, които грабят от 5-те млрд. лв. бюджет. Ако ги назова, ще ме съдят, защото са много чувствителни. Има косвени доказателства. Няма да се оправим с реформа, а с брадва и със сечене на глави“. Това заяви д-р Мирослав Ненков.

В нашия район, в който живеем, автомобилът и маникюрът са по-ценни от здравето. Отговорността е абсолютно персонална дали ще ходим на профилактични прегледи и на ваксинация. В Западния свят има съзнателно създаден контрол, както и наказания. Моля ви, никога не ползвайте интернет, за да разбирате какво се случва със здравето ви. Единствено може да се уплашите. Всеки има познат лекар. Обърнете се към него. И най-тъпият доктор е по-добър от интернет, каза още той.

Хората трябва да се научат да ходят на профилактични прегледи, а не да търсят помощ, когато ги боли“, категоричен бе Ненков по Нова теевизия.

Той коментира и предстоящите избори:Това, че нямаме избор, не е вярно. Колкото пъти трябват, ще гласуваме. Как не се уморят българите да чакат на маникюристка, а не можели да отидат два пъти в годината да гласуват, смята той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *