неделя, април 28, 2024
Начало > България отблизо > Д-р Цветеслава Гълъбова каза кой ще е токът, който ще ни събуди

Д-р Цветеслава Гълъбова каза кой ще е токът, който ще ни събуди

България отблизо

Вече преглъщаме скандалите на сухо, свикнали сме да ни ругаят умнокрасиво, че не разбираме колко е важно да съхраним евроатлантическите ценности непокътнати. Това написа в профила си във Фейсбук директорката на държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ д-р Цветеслава Гълъбова.

 

Публикуваме пълния текст на коментара й без редакторска намеса:

На единия полюс – втори министър се оплаква от политически натиск от депутат от управляващата коалиция и за втори път премиерът не дава отговор дали това е така.

Вече преглъщаме скандалите на сухо, свикнали сме да ни ругаят умнокрасиво, че не разбираме колко е важно да съхраним евроатлантическите ценности непокътнати. Е, пропускат да ни кажат и обяснят на нас, простолюдието, какви точно са тези ценности. А ние вече и не питаме. Заети сме с оцеляването си.

На другия полюс – гордите, умни и наистина красиви – и отвън, и отвътре, български момичета, изкачили Родината ни на най-високия европейски връх в шаха! Браво, момичета!
И този полюс избухна, въпреки първия – с ежедневните скандали и мизерността на българската политика, в която се упражняват като на опитно поле.
Между двата полюса, които са с минус и плюс знак ще протече ток, сигурна съм! И това ще е токът, който ще ни събуди и вече няма да оцеляваме поединично, а обединени – ние, народът, срещу тези, които искат да изчезнем. Няма да е за първи път в над 1300-годишната ни история, нали!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *