Ето какво представлява азовецът, който се закани на Кадиров с убийство и изнасилване на дъщерите му!

Свят

Един от предалите се в плен в завода „Азовстал“ се оказа боецът на „Азов“, заплашвал да убие чеченския лидер Рамзан Кадиров и да „изнасили групово“ неговите дъщери. 

Седейки в катакомбите, той записа видеосъобщение, в което обеща да убие лидера на Чечня и да се изгаври с дъщерите му.

 

Известно е, че „безстрашният украински войн“ се казва Давид Георгиевич Касаткин. Роден е в Мариупол през 1996 година. След завършването на училище той постъпва в редиците на „Азов“. По време на обсадата на „Азовстал“ Касаткин се запомни с това, че написа обръщение до „Кадиров и неговите кучета“. В него той обещава да се разправи с лидера на Чечня.

„В първите дни на бойните действия в ръцете му попада полковник на ВСУ, който е отговарял за отбраната на крайбрежието – Касаткин го разстрелва. По-късно, седейки в подземията на „Азовстал“, Давид пише обръщение до „Кадиров и кучетата му“, в което обещава да убие лидера на Чечня и „котилото му от прасенца сукалчета“,а дъщерите му „да изнасили групово““, пише Readovka.

След попадането си в плен азовецът е бил помолен да си свали дрехите и да си покаже татуировките. По тялото му имало място както за цитат на Леонид от филма „300“, така и за главата на дявол и жизнеутвърждаващата фраза – „убий всички“.

В социалните мрежи се пише, че плененият азовец е Давид с прякора Химика. Той е известен като мариуполски ММА състезател от „дворен мащаб. По думите на самия Химик, лидерът на Чечня е обявил награда за главата му.

„Казват, че „Ахмат сила“ вече обсъждат конкретната му евакуация и екстрадиране“, смятат коментиращите.

По-рано руското министерство на отбраната съобщи за пълното освобождаване на територията на „Азовстал“. От ведомството разказаха, че въоръжените сили са поставили под свой контрол подземните съоръжения на предприятието, в което са се били окопали украинските бойци. Също добавиха, че от 16 май насам в плен са се предали 2439 азовци и украински военни.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *