Ето на кого са платили, за да убие Пригожин?!

Свят

Появи се първи заподозрян за свалянето на самолета на Евгений Пригожин. Лидерът на „Вагнер“ и още 9 души вчера загинаха при самолетна катастрофа северно от столицата Москва.

 

Следствието разглежда версията, според която взривно устройство е било поставено в отделението на колесника. Това съобщава Телеграм каналът Shot, позовавайки се на свой източник.

По предварителни данни по време на полета е избухнала експлозия в близост до колесника. Заради експлозията крилото е било откъснато, а секунди по-късно самолетът се е насочил към земята спираловидно. Пасажерите не са имали никакъв шанс да оцелеят.

Друг Телеграм канал – ВЧК ОГПУ, съобщава, че се е появил първият заподозрян по случая със самолетната катастрофа. Това е личният пилот на Пригожин и основател на компанията, собственик на разбилия се самолет, „МНТ Аэро“ – Артьом Степанов. Степанов е заминал за Камчатка преди самолетът да се разбие.

Според негови близки няма контакт с него. Степанов е имал достъп до самолета в дните преди да излети по злополучния маршрут.

И понеже той сам няма мотив да убие шефа си, явно е получил пари от онази сила, която е прочута със своето коварство и липса на код на честта, който е характерен за руснаците.

Tagged

2 thoughts on “Ето на кого са платили, за да убие Пригожин?!

  1. ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ВАЖИ ЗА МНОГО ДРУГИ – АМЕРИКАНЦИ, АНГЛИЧАНИ, ФРАНЦУЗИ, И ОСТАНАЛИТЕ БОКЛУЦИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА, КАКТО И ЗА ИСЛЯМИСТИТЕ-ТЕРОРИСТИ, НО НЕ И ЗА РУСНАЦИТЕ!!!
    НАРОДИТЕ ПО СВЕТА СА ВИДЕЛИ САМО ДОБРО ОТ РУСИЯ И НИЩО ДОБРО ОТ ВСИЧКИ ГОРЕ ИЗБРОЕНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗАПАДНАТА „ЦИВИЛИЗАЦИЯ“!!!
    ИЗЛАГАТЕ СЕ С ДИВАТА СИ РУСОФОБИЯ!!!

  2. ГРУБА ФАНТАЗИЯ НА ТЕМА: „КАКВО ОЩЕ МОЖЕ ДА ОМАСКАРИ РУСКИТЕ ХОРА?!?“
    СЪЧИНЯВАЙТЕ, ДО ПРИПАДЪК – САМО ДЕБИЛИ И ОЛИГОФРЕНИ КАТО ВАС ЩЕ ВИ ПОВЯРВАТ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *