Руски „Ланцети“ унищожават западната техника по целия фронт

Свят

Руските военнослужещи продължават да унищожават вражеска техника и личен състав с помощта на БПЛА камикадзе „Ланцет“.

 

Операторите на безпилотните летателни апарати/БПЛА/ вече са професионалисти и щом докопат западна техника я утилизират. Така става и със самоходните оръдия 2С1 „Гвоздика“, които са унищожени заедно с боеприпасите.

В хода на бойните действия операторите на дронове, заедно със специалните сили разбиха радара P-18 в посока Kупянск и Харков.

А докато се усетят частите на ВСУ, безпилотен самолет на специалните сили „Осман“ взриви американски бронетранспортьор M113 на фронта в Запорожие.

И така ден след ден, без да разкриват позициите си и без да дават жертви, руските войници продължават да унищожават западната техника. А доставките все повече пресъхват, защото дори най-големите войнолюбци на Запад вече разбират, че това само оставя без оръжия техните страни.

А руския военно-промишлен комплекс става все по-мощен. И бълва все повече и все по-нови оръжия и боеприпаси. За страх на западните куратори.

Tagged

2 thoughts on “Руски „Ланцети“ унищожават западната техника по целия фронт

  1. ТАКА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ – ТОВА Е СПРАВЕДЛИВИЯГ ОТГОВОР НА РУСИЯ КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО ЛАМТЯТ ЗА БОГАТСТВАТА Й И СА ГОТОВИ ДА ВЗРИВЯТ ПЛАНЕТАТА ДОРИ, САМО И САМО ДА Я НЯМА РУСИЯ! ДА, АМА НЕ! ЩЕ Я ИМА И ВСЕ ПО-МОГЪЩА ВЕЛИКАТА ЗАЩИТНИЦА НА МИРНИЯ ЖИВОТ НА ХОРАТА ПО СВЕТА!!!

  2. Това означава, че българските БТР които Тагарев дава на УВС ще помогнат да бъдат унищожени още 700-800 украински нацисти. Прекрасно – нали? Така стават нещата когато си много умен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *