Е, няма да повярвате! Вижте какво поиска Марешки! И сложи край на политическата си кариера!

България отблизо

Веселин Марешки изскочи с невероятно предложение, което хвърли в тъча дори враговете му.

След като се върна от  среща на десните политически лидери, с домакин Марин Льо Пен,  Марешки е нов човек. Припомняме, че  „Воля“ се присъедини преди два месеца към „Движение за Европа на нациите и свободите“ и вече има нова  политика.

Добре подкован на срещата, политикът – аптекар изригна срещу ЕС и поиска да го напуснем!

„Те  ни забраниха изграждане на нова АЕЦ, те ни накараха да си затворим работещите реактори,  не ни разрешиха  ни да участваме в „Южен поток“ и ни заробиха отвсякъде.

В това време разрешават и се правят  „Северен“, „Турски“ и всякакви други потоци! А за нас не може!

Френски, германски,  американски и всякакви други  фирми съвсем свободно си работят, инвестират и сътрудничат с Русия, но това е забранено на България. Ние трябва да играем ролата на мост между  Русия и Изтока,  а разни еврочиновници ни превръщат в  преграда и ни заповядват какво да правим. Или по-точно какво да не правим!

На практика едва ли не насила  вкарват България в увеличаване на напрежението между Запада и Русия. Дано не  не се стига до военни конфликти, защото тогава ще я загазим, завайка се Марешки, съвсем с право, между другото.

Той обясни, че всичко това може да се промени, ако  като истински европейски патриотични формации /като „Воля“ например/  влязат с мнозинство  в управлението или застанат начело на ЕС“.

„Европа в момента умира,  ограбва се, обезкървява се.  Тя трябва да бъде разтърсена отвътре. Ще  опитаме да направим голяма група в Европейския парламент и да  променим самата Европа отвътре. Да стане истински наш дом.

Хората, които в момента управляват ЕС  слуги на външни фактори! – заяви смело Марешки. Едни държави диктуват на други какво да правят! Заповядват им със сила, с измислени закони и санкции.

Ако ЕС иска да е силен, в него трябва да има равноправни държави, които да поставят на първо място собствените си интереси  – силни държави за силна Европа! И допълни: „В момента ЕС прилича  на Съветския съюз с един феодал – диктатор отгоре, който командва послушни поданици в послушни републики.

Ние не искаме да сме такива и ще инициираме референдум за излизане от ЕС в този му вид. Ще направим с нашето движение силна обединена Европа със силни европейски народи!

Прекрасно, Марешки!

Виртуозно изказване!

Невероятно дърпане на струните на народното недоволство!

Само че това няма да те задържи в политиката, каквато ти е целта.

Първите си обещания преди да влезеш в парламента не ги изпълни.

Кой ще ти повярва на тези?

И кой ще ти позволи да правиш референдум?

Това помисли ли го?

Да, народът иска това, което говориш.

Но не иска да го яхнеш ТИ!

За нас в момента направи първата крачка към политическото си самоубийство.

Ако не вярваш почакай и ще видиш.

Лапащите еврофондове ще те пратят в забвение.

Дано поне ти оставят аптеките…ама едва ли…

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Е, няма да повярвате! Вижте какво поиска Марешки! И сложи край на политическата си кариера!

  1. Много е Прав. Това е самата Истина. Всичко , което казва е Истина. И Народа Иска Същото. Ще Го Подкрепим ! НАТО – се Превърна в Терористична Организация , Използвана от Америка за Лична Изгода. Нямаме Място Там ! Е.С. – Отдавна Вече Не е Това което Беше . Там е само Лобизъм и Американски Интереси , Включвайки О.езличаването и Унищожението на Източна Европа. Вие тук в Бг. за това ли се Борите ? ? Да Унищожите Страната си – под Диктовката на Брюкселските Старци – Работеще за Джордж Сорос ! Не Искаме да Бъдем в Този Е.С. !!! Унищожиха Цялата Ни Икономика , Селско Стопанство и Енергетика в Съдружие с Продажните Ни Политици !!!

  2. Това всички го знаем, тоя Марешки откри топлата вода.Иска в последния момент да се уреди в следващия парламен, а той беше заедно с ГЕРБ когато забраниха южен поток , кои гласуват за него!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *