Американски разузнавач разкри точно какво ще стане със западните оръжия в Украйна!

България отблизо

Западните оръжия, доставяни на Украйна, ще бъдат унищожени от руските въоръжени сили. Бившият офицер американското разузнаване Скот Ритър заяви това в интервю за канала U.S. Tour of Duty в Youtube.

 

Според Ритер средствата, отпуснати в подкрепа на Киев, правителството на САЩ можеше да похарчи за вътрешните си проблеми

 

Според него, всичко, което Западът изпрати в Украйна, ще бъде унищожено или пленено. Американският разузнавач отбелязва, че разходите за оръжейни доставки за Украйна възлизат на милиарди долари.

Той призова американците във Флинт, Мичиган, които имат проблеми с водоснабдяването, да попитат властите защо не изразходват парите за техните проблеми.

Средствата, отпуснати в подкрепа на Киев, правителството на САЩ можеше да похарчи за вътрешните си проблеми, но сега те ще се загубят в Украйна, обобщава бившият разузнавач.

По-рано американските законодатели предложиха да се отпуснат 450 млн. долара на Украйна, които да бъдат преизчислени през фискалната 2023 г. (изтичаща на 1 октомври 2023 г.). Съответният проект е публикуван на уебсайта на Комисията по въоръжените сили на Камарата на представителите на САЩ.

Авторите на проекта предлагат също така да се разшири броят на оръжията, които могат да бъдат предадени на Киев, и да се ограничи сътрудничеството с Москва във военната сфера.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *