Жега е! Георги Марков посочи кой трябва да е президент, народът се смая

България отблизо

България е в политическа кома и пред избори до дупка, които предрекох. Това коментира бившият конституционен съдия Георги Марков в профила си във „Фейсбук“.

„Институциите са разнебитени, нацията няма водач.

Имаме нужда от нов държавен глава със солиден политически опит в овладяване на кризи, с високи юридически познания и траен международен авторитет. Петър Стоянов. Друг не остана“, добави бившият депутат от ГЕРБ.

Той не пропусна да оплюе и предложеното от Слави Трифонов правителство на „Има такъв народ“ коментира във Фейсбук и бившият конституционен съдя Георги Марков :

СЛАВИ Е ХИТЪР ПЕТЪР, ИЗЧЕГЪРТА ДеБъ И ХОРАТА НА МАЯ

Слави представи новото правителство и с картинки. Не само да се чуе, но и да се види, че в него ги няма: въстаниците Бабикян, Минекян и Хаджикян. На борда ги няма и соц. ветеранките Таня и Мая, правната нула Христо Иванов и бай Радан. Бойко Рашков го нямаше даже. Язък за доматите и яйцата, бесилките и ковчезите. Новите активни борци са капо – без министерски кресла. На служебните времето им изтича. Бойко ще си гледа Олимпиадата, Слави ще се мъчи с държавата. Другите станаха излишни – „бивши хора“. Шоуто свърши.

Апропо, Марков също прави шоу.

Само че няма публика!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *