Западът побесня, защото разбра, че… Няма да повярвате!

Свят

Западът вече не изключва възможността да бъде подписан мирен договор с Украйна при условията на Русия. Това вероятно ще се случи, ако Русия достигне западните граници на Украйна.

Скоро ще настъпи радикален пробив във военните действия. Това мнение е споделил руският политолог и експерт по междунационалните конфликти Евгений Михайлов, съобщават световните издания.

 

Той е коментирал и неотдавнашното изявление на германския канцлер Олаф Шолц. Думите на Шолц, че санкциите срещу Русия няма да бъдат отменени, дори ако бъде подписан мирен договор при условията на Москва, според Михайлов са красноречиви.

„Тоест Западът вече разбира, че Русия печели. Политиците от това ниво, според него, не правят такива изявления просто така“, казва експертът.

Според неговото мнение, Западът вече осъзнава, че светът се е променил, а границите на влияние на Руската федерация се разширяват и се доближават до основните държави членки на блока НАТО.

Михайлов смята, че западните страни признават, че в близко бъдеще, ако украинското правителство не реши да се бие до последния украинец, ще бъде подписан мирен договор. Те поне допускат това. Политиците от нивото на Шолц не правят случайно такива изявления.

На всичко отгоре, понеже ЕС иска да се откаже от руския газ, Москва ще го спре, без да чака и така ще покаже на тези, дето скачат срещу Кремъл, че не могат и една крачка да направят без Русия. Вятърните мелници и соларките няма да спасят никого в Европа. На икономиката и на бита им трябва истинска енергия.

А такава има само в Русия. Това е.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *