Западът разгневи Мечока: Ето срещу кого са били насочени дроновете! И какво ще последва след това

Свят

Високопоставен руски политик заяви, че три дрона, свалени над Москва днес, са били над престижното предградие Рубльовка на руската столица, където се намира официална резиденция на президента Владимир Путин, предава БТА, позовавайки се на Ройтерс.

По-рано руското министерство на отбраната съобщи, че противовъздушната отбрана е унищожила всичките осем безпилотни летателни апарата, използвани при атаката, за която обвини Украйна.

 

В публикация в „Телеграм“ Александър Хинщейн, виден член на руския парламент от управляващата партия „Единна Русия“, каза, че три дрона са били свалени над Рубльовка, само на 10 минути път с кола от резиденцията на Путин в Ново Огарьово.

Следственият комитет на Русия, който започна проверка на инцидентите, потвърди, че безпилотните летателни апарати са били свалени над Одинцовски район, който включва Рубльовка.

Тези нападения не могат да останат без отговор. Така смятат не само в партията „Единна Русия“. Така мислят всички в Русия. Не за друго, а защото наглостта разгневява всички.

И отговор със сигурност ще последва. Но той няма да е на парче. А ще бъде унищожителен за Киевската власт. Така ще отговори Русия.

Категорично и окончателно. Без никакви недомлъвки. Без никакво съмнение.

Защото не се е отървал никой, който е разгневил Мечока.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *