Зашеметяваща четвърта победа на ГЕРБ предрича Спас Гърневски! Но ето какво става в действителност!

България отблизо

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски очаква ГЕРБ да спечелят редовните парламентарни избори догодина за четвърти път и то зашеметяващо.

„Правителството няма да падне“, увери Гърневски в сутрешния блок на БНТ, защото няма право да остави на произвола на съдбата всичко свършено до този момент през мандата. По думите на Гърневски, Бойко Борисов доказал авторитета си сред евролидерите, а БСП се плаши, че когато се изпълни програмата до края на мандата, ГЕРБ няма начин да не спечели и за четвърти път.

„На 26 март победата ще бъде зашеметяваща, защото няма да имаме противник. БСП ще се самоунищожи дотогава, в момента съществуват на изкуствено дишане“, категоричен бе Гърневски.

Доколко е прав оставяме на вас да прецените. А преценката никак няма да е трудна. Дори да допуснем, че Борисов и ГЕРБ останат на власт, което е много малко вероятно, то те в никакъв случай няма да спечелят победа на предстоящите избори. Камо ли пък зашеметяваща победа. Защото идват зимните месеци, икономиката на България се е свила, заради пандемията, и всъщност глад очаква голяма част от хората в страната.

В такива условия, Борисов неминуемо ще бъде обвинен, че не подкрепи в достатъчна степен нито гражданите, нито бизнеса. И съответно симпатизантите на партията му ще продължат да се топят.

За каква „зашеметяваща победа“ говори тогава Гърневски?!

Или на него просто му се иска да е такава. И той започва да си халюцинира розови представи за бъдещето. Което, пътем казано, се очертава доста мрачно за ГЕРБ.

Но…това си е проблем на Гърневски. Той никога не е успявал да види по-далеч от синята мъгла на СДС или синьо-розовата такава на ГЕРБ.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *