Извънредно: Приеха проф. Балтов по спешност в „Пирогов“!

България отблизо

Ортопедът проф. Асен Балтов е приет по спешност в „Пирогов“, научи БЛИЦ.

Той е под грижите на бившите си колеги, след като по-рано тази вечер се почувствал зле. Бившият директор на „Пирогов“ проф. Асен Балтов е приет в болницата с хипертонична криза, съобщава NOVA. 

Състоянието му вече е овладяно.

Той е започнал да вдига кръвно в последните дни. Според лекуващите го медици причината е силен продължителен стрес.
Състоянието му вече е овладяно.

Неразположението му може да се дължи на огромния стрес покрай смяната на директора на „Пирогов“.

Вчера бе последният работен ден на Балтов като директор на болницата. Още преди изборите обаче в „Пирогов“ започнаха проверки и обвинения за злоупотреби в болницата. Преди дни ръководството на болницата бе сменено от здравния министър Стойчо Кацаров без дори да бъде уведомен проф. Балтов.

Той научи за своето уволнение от медиите.

 

От седмица медиците от „Пирогов“ протестират в защита на професора. А днес вече бе ясно, че проф. Балтов няма никаква вина.

Tagged

1 thought on “Извънредно: Приеха проф. Балтов по спешност в „Пирогов“!

  1. СЪЩИТЕ НОМЕРА КАТО НА ТУЛУПА–ЕДИН ПЪТ КРЪВНО И 5-6 ПЪТИ СКЪСАН МИНИСКУС, НАЛИ СТЕ СИ ОРТАЦИ–НО ПОНЕ СМЕНЕТЕ ПРОГРАМАТА, ТАЯ ПЛОЧА ВЕЧЕ СЕ ИЗТЪРКА !!! И НАРОДА БОЛЕДУВА–НО ВИЕ ГО ОСТАВИХТЕ ДА МРЕ–КОЙ ПРЕД ВРАТА НА БОЛНИЦАТА, КОЙ ПО СТЪЛБИТЕ ОТ ЧАКАНЕ С ЧАСОВЕ ДА МУ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ (а може би и дни) СКЪПИ ДОКТОРИ !!! КАТО Е ТОЛКОВА НЕВИНЕН ЧИЙ ГО ДЪРЖЕШЕ В ДЖИПКАТА С БОКО, ВМЕСТО В БОЛНИЦАТА ДА ЛЕКУВА ХОРА–НАЛИ ЗАТОВА ВЗЕМА ХИЛЯДАРКИ ???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *