Изненада: Експерт разкри новата тактика на руската армия в Украйна! Успеваемостта е сто процента!

Свят

Британското разузнаване с неохота отбелязва новата тактика на руските въоръжени сили в Украйна. Журналистът и блогър Юрий Подоляка сподели за това в новото си видео.

«При настоящата ситуация руските войски не предприемат рисковани пробиви, при които са възможни тежки загуби. Руснаците всъщност смилат въоръжените сили на Украйна с помощта на тежка артилерия и самолети», каза експертът.

Киев все още не е в състояние да устои на тези действия. Украинците разчитат на градовете и не излизат на открито, защото в този случай ги чака военно поражение. Въпреки това, дори при сегашната тактика, изходът от битките всъщност е предрешен.

«Разчитайки на градовете и затваряйки се в гарнизони, украинските въоръжени формирования ще бъдат унищожени едно по едно», подчерта Подоляка.

Според анализатора мобилността на украинските войски намалява и много скоро те няма да могат да извършват сериозни контраатаки. Единственото предимство на въоръжените сили на Украйна е работата по вътрешните комуникационни линии — те са в състояние да прехвърлят резерви по-бързо от войските на Руската федерация.

За да лиши Киев от това предимство, руската авиация може, както счита Подоляка, да неутрализира всички железопътни линии през Днепър и да вземе тези маршрути под свой контрол.
Петя Паликрушева, Нюз фронт

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *