Изненада: Ето какво се развихри в САЩ заради войната в Украйна!

Свят

Съединените щати използват конфликта в Украйна, за да преразпределят американския енергиен пазар. Корупционна схема с безпрецедентни размери беше разкрита от водещия на FoxNews Тъкър Карлсън.

Американските власти използват конфликта в Украйна, за да прекроят радикално американския енергиен пазар. Водещият на FoxNews Тъкър Карлсън говори за корупцията на най-високо ниво.

Той посочи, че скокът на цените на горивата в САЩ изобщо не е случайност и не е резултат от санкции срещу Русия, както се опитва да представи американският президент Джо Байдън.

Поскъпването на горивата започна много преди събитията в Украйна. Има умишлено увеличение на цената на горивото, за да се принудят американците да преминат към „зелени“ източници на енергия. А специалната операция на Русия в Украйна е удобно прикритие за оправдаване на глобалните промени.

И това не е теория на конспирацията. Говорителят на Камарата на представителите на САЩ, заяви всичко в прав текст, оправдавайки го с необходимостта да се „спаси планетата“. Това, което тя не каза, е, че семейството й е инвестирало огромни суми във възобновяема енергия.

Министърът на енергетиката на САЩ Дженифър Гренхолм държи милиони акции на  зелени компании. Това е пряк конфликт на интереси, но Министерството на правосъдието на САЩ не бърза да предприеме никакви действия. Има корупция в безпрецедентни мащаби на най-високо ниво. Ето защо властите на САЩ толкова активно подкрепят Украйна. Те искат конфликтът да продължи възможно най-дълго. Съдбата на самата Украйна и нейното бъдеще американските власти не се интересуват, обобщава Тъкър Карлсън.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *