Изненада: Интервюто на Слави Трифонов нямало да е интервю, а…

България отблизо

Слави Трифонов ще говори по БНТ в интервю пред Бойко Василев в петък, 27 август, съобщиха от обществената телевизия.

 

То ще бъде излъчено в 20,30 ч след централните новини „По света и у нас“ във времето, в което обикновено има „Панорама“. Публицистичното предаване все още е в лятна ваканция до 10 септември, но водещият му Василев ще се яви на екрана на БНТ извънредно заради интервюто с Трифонов.

Обществената телевизия анонсира гостуването на Слави днес – само ден преди то да се случи, тъй като до последно екипът е чакал потвърждение от шоумена и партиен лидер на „Има такъв народ“.

За учудване на всички, обаче, интервюто на Слави нямало да е съвсем интервю, а нещо друго.

Извънредното интервю на Слави Трифонов по БНТ, което ще размести програмната схема на националната телевизия, все пак няма да бъде на живо, твърди Tribune.bg, като се позовава на свои източници.

„Излизането на светло” на Слави Трифонов отново ще бъде на запис и това е било условието, поставено пред БНТ, за да има интервю изобщо.
Според запознати с условието на договорката между Трифонов и Бойко Василев, разговорът ще бъде записан утре в 14:30 – след връчването на мандата от Румен Радев на БСП.

Каква е стратегията на партията, след като Трифонов обяви, че първата политическа сила минава в опозиция. Има ли условия, при които „Има такъв народ“ биха участвали във формиране на правителство с трети мандат? Какви са приоритетите на ИТН в ситуацията на политическа криза и какъв изход предлага?

Отговори на тези и още въпроси в интервюто на Бойко Василев с лидера на партия „Има такъв народ“ в петък – веднага след централната емисия „По света и у нас“.

Интервюто ще може да гледате по БНТ1, на сайта BNTNEWS.BG и на страницата на „По света и у нас“ във Фейсбук.

Това е третото интервю, което Трифонов дава на обществена медия. Досега той гостува два пъти в предаването „Политически НЕкоректно“ на Петър Волгин по БНР, а сега ще говори и пред БНТ.

Преди това, на 1 август, във Фейсбук се появи видео с интервю на Слави, взето от заместника му в партията и шеф на парламентарната група Тошко Йорданов.

Интервюта на други медии извън неговата телевизия 7/8 Трифонов досега е отказвал.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *